Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

România Liberă România Liberă,
TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

Toate drumurile nationale din judetul Vrancea si Braila au fost inchise, duminica, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15. 00, s-a luat marura inchiderii traficului rutier pe urmatoarele rute: - DN 2 Ramnicu Sarat limita cu judetul Bacau; - DN 2D Focsani Tulnici; - DN 23 Focsani Maicanesti Nanesti; - DN 23A Focsani Balesti; - DN 24 Tisita Tecuci; - DN 11A Adjud . continuă pe România Liberă

VIDEO 18 comune din sudul Vrancei se afla sub Cod Rosu de viscol. Toate drumurile nationale din judet au fost inchise

La ora 14. 00, erau noua localitati unde accesul nu se putea realiza pe caile de comunicatii terestre, respectiv Balesti, Ciorasti, Sihlea, Maicanesti, Nanesti, Vanatori, Tataranu, Vulturu si Gologanu. Situatia aceasta este in dinamica, putand suferi modificari in functie de evolutia fenomenelor meteorologice .

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, potrivit Mediafax.

LIVE TEXT / VIDEO Viscol si ninsori: Cele trei autostrazi si mai multe drumuri nationale raman inchise si duminica. Linii ferate inchise si trenuri blocate. Aeroporturile nu au fost inchise/ Cod rosu in Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Romania se afla sub avertizari de viscol pana duminica la ora 22. Cele trei autostrazi si 24 de drumuri nationale raman inchise, iar mai multe trenuri sunt blocate, au intarzieri sau sunt anulate. Si cursele aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Bucuresti. Liviu Dragnea: Circulatie controlata pe Valea Oltului, spre Constanta autostrada si drumurile vechi nu pot fi deschiseInfotrafic: Toate drumurile nationale din judetul Braila au fost inchiseRamona Manescu: Aeroportul Baneasa a fost deschis pentru a fi folosit ca o alternativa Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului VranceaCFR Calatori: o serie de trenuri sunt anulate, iar altele sunt tractate cu locomotive Diesel si circula cu limitare de viteza, inregistrandu-se intarzieri.

S-a redeschis traficul pe DN31, DN4 si DN41, dar se circula dificil

Trei drumuri nationale din cele cinci inchise din cauza viscolului au fost redeschise traficului, incepand cu ora 14. Este vorba despre DN31, DN4 si DN 41.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )