Libnet.ro
UNICEF

10:16

UPDATE Ceata densa pe mai multe drumuri din Buzau, Vaslui si Vrancea; politistii ii sfatuiesc pe soferi sa fie prudenti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Ceata densa pe mai multe drumuri din Buzau, Vaslui si Vrancea; politistii ii sfatuiesc pe soferi sa fie prudenti

Traficul rutier pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Vaslui si Vrancea se desfasoara ingreunat, sambata dimineata, in conditii de ceata densa, informeaza Centrul Infotrafic. continuă pe Adevărul

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in dimineata zilei de miercuri, 3 ianuarie, atentionari Cod galben de ceata valabile in mai multe localitati din judetele Vrancea, Bacau si Va.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, astazi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, astazi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, joi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, joi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va fi.

Atentie, soferi! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Cod galben de ceata si polei in Bucuresti si 18 judete, vineri dimineata. Avertizarea meteo este valabila pentru orele urmatoare. Pana la ora 9:00, ceata va persista in Municipiul.

Echipamente de ultima generatie pentru mai multe spitale din Capitala si din alte judete

Mai multe spitale din Capitala si din tara care nu sunt dotate cu echipamente de ultima generatie pentru investigatii vor primi astfel de aparatura. Anuntul a fost facut de Ministerul Sanatatii, care va semna, marti, un acord in acest sens.

Alerte de temperaturi extreme pentru mai multe zone din Canada

Ministerul Afacerilor Externe a transmis astazi o atentionare de calatorie pentru Canada, unde sunt anuntate temperaturi extrem de scazute si furtui de zapada.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari Cod galben de ceata, valabile in sase judete din zona Moldovei, in urmatoarele doua ore si.

VIDEO Soseaua din munti care leaga Tara Zarandului de Valea Muresului. A fost unul dintre cele mai periculoase drumuri

Soseaua construita pentru a lega Tara Zarandului de Valea Muresului poate concura cu succes in topul celor mai spectaculoase drumuri judetene de munte.

Astronomul roman care a descoperit mai multe stele variabile. Formeaza astrofizicieni si recupereaza asteroizi pierduti de sub observatie

Ovidiu Tercu, muzeograf si astronom la Observatorul Astronomic Galati,este pasionat de mic copil de astronomie. A crescut construind avioane si nave, iar constructia telescopului de la Observatorul Astronomic din Galati s-a facut dupa indicatiile sale, in prezent fiind chemat in calitate de expert pentru realizarea unor obiective similare in mai multe orase mari ale tarii.

INCENDIU PUTERNIC LA CURTEA DE ARGES! Mai multe persoane, EVACUATE! (VIDEO)

Incendiu puternic, miercuri seara, la Curtea de Arges. Potrivit MDI TV, ard mai multe baraci unde locuiau sase familii. Cel putin 12 persoane au fost evacuate, doi oameni avand nevoie de ingrijiri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )