Libnet.ro
UNICEF

08:46

UPDATE Cel putin 10 morti si 20 de raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cel putin 10 morti si 20 de raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 20 de raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN. Atacatorul, in varsta de 20 de ani, a fost ucis in confruntarea cu fortele de ordine. continuă pe Adevărul

Cel putin 10 morti si 20 de raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 20 de raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN.

Atac armat intr-un campus universitar. Cel putin 10 persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 20 ranite dupa ce un individ a deschis focul cu o arma automata intr-un campus universitar din statul american Oregon, anunta Mediafax. Incidentul armat a.

UPDATE 10 morti si 7 raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 7 raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN. Atacatorul, in varsta de 26 de ani, a fost ucis in confruntarea cu fortele de ordine.

Cel putin 30 de morti, inclusiv 12 leisori ai califatului, in urma primului raid al Frantei in Siria

Cel putin 30 de jihadisti din cadrul organizatiei Statul Islamic SI), inclusiv 12 copii, au fost ucisi in raidul aerian efectuat duminica de Franta asupra unei tabere de antrenament situate in estul Siriei, anunta miercuri un ONG, relateaza Lexpress in pagina electronica.

UPDATE Atac armat la o universitate locala din Oregon: Cel putin 15 persoane au murit

Un atac armat s-a produs joi la o universitate locala din Oregon, Umpqua Community College, in care 10 persoane si-au pierdut viata, informeaza CNN. Mai multe victime au fost transportate la spitalul din localitate pentru a asistenta medicala. UPDATE 22:00 Autoritatile locale anunta un nou bilant al victimelro: cel putin 15 persoane si-au pierdut viata, informeaza Reuters.

Atac armat intr-un campus universitar. Cel putin 15 persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 20 ranite dupa ce un individ a deschis focul cu o arma automata intr-un campus universitar din statul american Oregon, anunta Mediafax. Incidentul armat a.

Volkswagen spune ca ancheta interna in scandalul emisiilor va dura cel putin cateva luni/Justitia germana face un pas inapoi si spune ca nu are dovezi care sa-l incrimineze pe fostul CEO Martin Winterkorn

Grupul Volkswagen, aflat in centrul scandalului mondial al emisiilor trucate, spune ca ancheta interna menita sa gaseasca persoanele responsabile va dura cel putin cateva luni, scrie Reuters. Joi, procurorii din oprasul Braunschweig au spus ca, in mod contrar celor anuntate de ei la inceputul saptamanii, nu exista dovezi care sa-l incrimineze pe Martin Winterkorn, fostul sef al companiei.

Efectele raidurilor aeriene ruse in Siria: Cel putin 36 de oameni au murit

Coalitia Nationala Siriana, o grupare a opozitiei, sustine ca cel putin 36 de persoane au murit in urma raidurilor aeriene efectuate miercuri de aviatia militara rusa in Siria.

Cluj: Cel putin 30 de oameni au ajuns de la nunta la spital, fiind diagnosticati cu toxiinfectie alimentara

Cel putin 30 de oameni au ajuns de la nunta la spital in judetul Cluj, informeaza B1 TV. Invitatii chefuiau la petrecerea de cununie a fiului primarului din localitatea Chiuiesti. La un moemnt dat li s-a facut.

Atac armat intr-un colegiu din Oregon: Zece morti si 20 de raniti

Cel putin 15 persoane au murit si alte douazeci au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul la un colegiu din Oregon, SUA, informeaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )