Libnet.ro
UNICEF

14:00

Atac armat intr-un campus universitar. Cel putin 15 persoane au fost ucise

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-un campus universitar. Cel putin 15 persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 20 ranite dupa ce un individ a deschis focul cu o arma automata intr-un campus universitar din statul american Oregon, anunta Mediafax. Incidentul armat a. continuă pe Antena3

Atac armat intr-un campus universitar. Cel putin 10 persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 20 ranite dupa ce un individ a deschis focul cu o arma automata intr-un campus universitar din statul american Oregon, anunta Mediafax. Incidentul armat a.

Atac armat intr-un colegiu din Oregon: Zece morti si 20 de raniti

Cel putin 15 persoane au murit si alte douazeci au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul la un colegiu din Oregon, SUA, informeaza CNN.

Atac armat intr-un liceu din SUA

Un elev a deschis focul miercuri intr-un liceu din Dakota de Sud nordul Statelor Unite), ranindu-l pe directorul institutiei, in timp ce restul copiilor au putut fi evacuati, potrivit politiei si presei locale,.

UPDATE Atac armat la o universitate locala din Oregon: Cel putin 15 persoane au murit

Un atac armat s-a produs joi la o universitate locala din Oregon, Umpqua Community College, in care 10 persoane si-au pierdut viata, informeaza CNN. Mai multe victime au fost transportate la spitalul din localitate pentru a asistenta medicala. UPDATE 22:00 Autoritatile locale anunta un nou bilant al victimelro: cel putin 15 persoane si-au pierdut viata, informeaza Reuters.

Cel putin 10 morti si 20 de raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 20 de raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN.

UPDATE Cel putin 10 morti si 20 de raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 20 de raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN. Atacatorul, in varsta de 20 de ani, a fost ucis in confruntarea cu fortele de ordine.

UPDATE 10 morti si 7 raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 7 raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN. Atacatorul, in varsta de 26 de ani, a fost ucis in confruntarea cu fortele de ordine.

Atac armat la un campus studentesc din SUA, soldat cu 10 victime

Un atac armat soldat cu 10 morti a avut loc joi, in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN.

UPDATE Atac armat la o universitate locala din Oregon: Noua persoane au fost ucise, atacatorul a fost impuscat mortal de politie

Un atac armat s-a produs joi la o universitate locala din Oregon, Umpqua Community College, in care noua persoane si-au pierdut viata. Mai multe victime au fost transportate la spitalul din localitate pentru a asistenta medicala. 12 Atacatorul din campusul din sud-vestul statului Oregon a ucis noua persoane si a ranit sapte inainte ca politia sa-l impuste mortalUPDATE 06. 15 Autorul atacului a fost identificatUPDATE 02:20 Presedintele Barack Obama a denuntat uciderile in masa devenite in Statele Unite o rutina si a insistat ca nicio tara avansata nu asista in mod regulat la episoade ca cel petrecut in Oregon, unde au fost ucise joi cel putin 13 persoane, noteaza agentia EFE.

Efectele raidurilor aeriene ruse in Siria: Cel putin 36 de oameni au murit

Coalitia Nationala Siriana, o grupare a opozitiei, sustine ca cel putin 36 de persoane au murit in urma raidurilor aeriene efectuate miercuri de aviatia militara rusa in Siria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )