Libnet.ro
UNICEF

01:05

Efectele raidurilor aeriene ruse in Siria: Cel putin 36 de oameni au murit

România Liberă România Liberă,
Efectele raidurilor aeriene ruse in Siria: Cel putin 36 de oameni au murit

Coalitia Nationala Siriana, o grupare a opozitiei, sustine ca cel putin 36 de persoane au murit in urma raidurilor aeriene efectuate miercuri de aviatia militara rusa in Siria. continuă pe România Liberă

Primele concluzii, dupa efectuarea loviturilor aeriene ruse in Siria

Nu stiu daca, intr-adevar, la Casa Alba, se constientizeaza ireversibila cale adoptata de Kremlin, cu clementa presedintelui SUA, detinator al Premiului Nobel pentru Pace. Abia in ceasul al 12-lea a inceput sa se rostogoleasca bulgarul demisiilor de onoare, precum aceea a lui Evelyn Farkas, care a gestionat dezastruos, la Pentagon, timp de cinci ani, relatiile militare cu Ucraina, Rusia si Eurasia. Ar fi cazul sa urmeze si altele.

Cel putin 30 de morti, inclusiv 12 leisori ai califatului, in urma primului raid al Frantei in Siria

Cel putin 30 de jihadisti din cadrul organizatiei Statul Islamic SI), inclusiv 12 copii, au fost ucisi in raidul aerian efectuat duminica de Franta asupra unei tabere de antrenament situate in estul Siriei, anunta miercuri un ONG, relateaza Lexpress in pagina electronica.

Cluj: Cel putin 30 de oameni au ajuns de la nunta la spital, fiind diagnosticati cu toxiinfectie alimentara

Cel putin 30 de oameni au ajuns de la nunta la spital in judetul Cluj, informeaza B1 TV. Invitatii chefuiau la petrecerea de cununie a fiului primarului din localitatea Chiuiesti. La un moemnt dat li s-a facut.

Vladimir Putin a discutat telefonic cu regele saudit inainte de discursul sau la ONU

ACTUALIZARE 10:52 Franta a efectuat primele raiduri impotriva pozitiilor Statului Islamic in Siria Franta a efectuat primele atacuri aeriene impotriva gruparii Statul Islamic ISIS) in Siria, in urma deciziei de a-si extinde campania aeriana impotriva jihadistilor din Irakul vecin, anunta presedintia franceza astazi, citata de AFP. --------- Cel putin 15 avioane ruse de tip cargo transportand echipamente si personal au aterizat in ultimele doua saptamani la baza militara din provincia Latakia, in vestul Siriei, a declarat ieri o sursa militara citata de AFP, conform Agerpres.

Avioane militare ruse efectueaza primele raiduri aeriene in Siria, vizand pozitii teroriste - surse

Avioane militare ruse au efectuat, miercuri, primele raiduri aeriene in Siria, vizand pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta surse citate de CNN. Asta, in contextul in care, tot miercuri, Camera.

Dupa aprobarea Parlamentului, Vladimir Putin primeste si binecuvantarea Bisericii pentru loviturile aeriene din Siria: Un razboi sfant impotriva terorismului

Angajamentul militar al Rusiei in Siria se inscrie in cadrul unui razboi sfant impotriva terorismului, a apreciat miercuri Biserica Ortodoxa rusa, in conditiile in care Moscova a confirmat primele lovituri ale aviatiei sale in Siria, scrie AFP.

Putin: Fara trupe rusesti la sol, cel putin pentru moment

ACTUALIZARE 08:12 Presedintele rus Vladimir Putin a asigurat duminica ca nu intentioneaza, pentru moment, sa trimita trupe la sol in Siria dar ca isi va spori sprijinul pentru presedintele Bashar al-Assad, transmite AFP. ---------- Rusia actioneaza in Siria pe baza Cartei Organizatiei Natiunilor Unite ONU) si a cererii din partea guvernului sirian, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, intr-un interviu acordat CBS, dupa cum relateaza sputniknews. com.

Rusia sustine ca atacat tinte jihadiste in raidurile aeriene din Siria

Ministerul rus al Apararii a declarat ca aviatia militara rusa a efectuat 20 de raiduri aeriene in sud-vestul Siriei, distrugand opt pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic.

SUA sustin in mod ilegal rebelii in Siria, acuza Putin inainte de intalnirea cu Obama la ONU

Vladimir Putin a catalogat duminica ilegala si ineficienta sustinerea pe care Statele Unite o ofera fortelor rebele din Siria, apreciind ca rebelii antrenati de americani dezerteaza pentru a se alatura Statului Islamic SI) cu tot cu armele furnizate de Washington, relateaza Reuters online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )