Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Cel putin zece morti in urma tornadelor care traverseaza SUA

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cel putin zece morti in urma tornadelor care traverseaza SUA

O tornada violenta a lovit, duminica, statul american Arkansas, in urma careia au murit cel putin sase persoane, potrivit unui bilant provizoriu al autoritatilor, informeaza Le Monde. continuă pe România Liberă

VIDEO Cel putin doi morti intr-o tornada produsa in statul american Oklahoma

O tornada a lovit duminica Oklahoma sudul Statelor Unite), provocand moartea a cel putin doua persoane si distrugand mai multe cladiri, a anuntat presa locala, citata de AFP. Autoritatile au anuntat, in total, zece morti in urma tornadelor din ultimele zile din Arkansas si Oklahoma.

Sezonul tornadelor: cel putin 12 morti in SUA

Tornadele de la sfarsitul lunii aprilie, marcand unul dintre cele mai violente sezoane de tornade din ultimii ani, au lovit mai multe orase mici din centrul Statelor Unite, si a luat viata a el putin 12 oameni. Tornadele au distrus in calea lor mai multe case si strazi.

Tornada puternica in America. Cel putin doi oameni au murit

O tornada a avut loc, duminica, in Oklahoma sudul Statelor Unite), provocand moartea a cel putin doua persoane si distrugand cladiri, a anuntat presa locala. Aceasta tornada a afectat in special orasul.

Vladimir Putin, NEGRU de furie fata de miscarea Ucrainei: Este o CRIMA foarte grava impotriva propriului popor

Tensiunea a escaladat in estul Ucrainei dupa o violenta confruntare, soldata cu cel putin cinci morti, intre fortele guvernamentale si separatisti pro-rusi. Trupele ucrainene au atacat pozitiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )