Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE Se circula pe Autostrada Soarelui, la km 13. Circulatia fusese deviata din cauza unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
UPDATE Se circula pe Autostrada Soarelui, la km 13. Circulatia fusese deviata din cauza unui accident rutier

Circulatia a fost oprita la kilometrul 13 al Autostrazii Soarelui, in zona Glina, din cauza unui accident rutier, informeaza Centrul Infotrafic. Politistii spun ca in coliziune au fost implicate 4 autovehicule. continuă pe Adevărul

Accident cu patru masini la kilometrul 13 de pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitala. O persoana a fost ranita, circulatia a fost oprita

Circulatia este oprita pe Autostrada Soarelui la kilometrul 13 Glina), pe sensul spre Bucuresti, din cauza unui accident in care au fost implicate patru autovehicule.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Circulatia este restrictionata

Un accident grav a avut loc, joi, pe Autostrada Soarelui. Cadrele medicale au fost solicitate sa intervina la fata locului. Accidentul a avut loc aproape de sensul giratoriu cu Autostrada Soarelui si Autostrada.

Accident in lant pe Autostrada Soarelui: Traficul a fost blocat pentru cateva ore(VIDEO)

UPDATE: Circulatia rutiera pe sensul catre Bucuresti al Autostrazii Soarelui s-a reluat, informeaza Centrul Infotrafic. Accident in lant pe Autostrada Soarelui. Circulatia este blocata la.

Blocaj pe Autostrada Soarelui: Un accident in lant s-a produs in apropiere de Bucuresti(VIDEO)

Accident in lant pe Autostrada Soarelui. Circulatia este blocata la kilometrul 13 Glina), pe sensul de mers spre Bucuresti, unde s-au format coloane de cativa kilometri, informeaza B1.

Accident pe Autostrada Soarelui, o persoana a ramas incarcerata dupa ce a intrat cu masina in glisiera mediana

Pompierii au intervenit, joi dupa-amiaza, la un accident petrecut pe Autostrada Soarelui, la fata locului deplasandu-se un echipaj de descarcerare, ambulante si elicopterul SMURD, dupa ce o persoana a ramas incarcerata in urma evenimentului rutier, transmite News. ro. Traficul rutier este oprit pe autostrada A4, la kilometrul 16+200 de metri, pe sensul de mers Ovidiu - Agigea, intre autostrada A2 si DN39.

Accident in lant pe Autostrada Soarelui, in apropiere de Bucuresti. O persoana a fost ranita

Accident in lant pe Autostrada Soarelui, in care sunt implicate patru masini. Cel putin o persoana este ranita, spune Adrian Creanga, subcomisar de Politie.

Accident in lant pe Autostrada Soarelui

Accident in lant pe Autostrada Soarelui, in care sunt implicate patru masini. Cel putin o persoana este ranita, spune Adrian Creanga, subcomisar de Politie.

Trafic de cosmar pe Autostrada Soarelui

Romania se pregateste pentru o noua zi cu maxime de peste 40 de grade Celsius. Deja este trafic de cosmar pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre mare. in plin cod rosu de canicula, oamenii.

Accident pe Autostrada Soarelui: o persoana incarcerata, dupa ce a intrat cu masina in parapetele de pe mijlocul drumului. Alte doua persoane ar fi ranite

Pompierii au intervenit, joi dupa-amiaza, la un accident petrecut pe Autostrada Soarelui, la fata locului deplasandu-se un echipaj de descarcerare, ambulante si elicopterul SMURD, dupa ce o persoana a ramas incarcerata in urma evenimentului rutier.

Traficul rutier intrerupt pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident in lant a fost reluat

ACTUALIZARE 17:57 Circulatia rutiera pe sensul catre Bucuresti al Autostrazii Soarelui s-a reluat, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )