Libnet.ro
UNICEF

11:45

UPDATE. Cod portocaliu de furtuni in Bucuresti. Mai multe zone din Capitala au ramas fara curent electric

Antena3 Antena3,
UPDATE. Cod portocaliu de furtuni in Bucuresti. Mai multe zone din Capitala au ramas fara curent electric

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni seara o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 23,00. Potrivit meteorologilor, in. continuă pe Antena3

Capitala, sub cod portocaliu de vijelii. Tramvaiele 7, 23, 27 si 47, blocate de ape in zona 11 Iunie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii pentru Bucuresti si mai multe judete. In Capitala, circulatia tramvaielor 7, 23, 27 si 47 este blocata de ape in zona 11 Iunie.

Cod galben de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din 11 judete

Hidrologii au emis, vineri, mai multe atentionari Cod galben de inundatii, valabile pana la miezul noptii, pentru bazine hidrografice din 11 judete, respectiv Buzau, Brasov, Covasna, Vrancea, Valcea, Gorj, Hunedoara, Constanta, Caras-Severin, Olt si Arges.

COD PORTOCALIU de ploaie in Bucuresti

Pe teritoriul Municipiului Bucuresti este in vigoare, luni seara, intre orele 23 - 24, codul portocaliu de ploaie.

Cod portocaliu si Cod galben de grindina si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting COD PORTOCALIU si COD GALBEN de grindina, ploi si vijelii, dupa cum urmeaza: COD PORTOCALIU Intre orele : 18:45 si 20:00 In zona :.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Pavel Abraham, audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei. Mai multe persoane vor da declaratii de martor

Generalul Pavel Abraham este audiat la Parchetul instantei supreme in calitate de martor in dosarul Mineriadei. in acelasi dosar au fost citate, vineri, mai multe persoane pentru a da declaratii de martor.

Cum maresti memoria la Android TV pentru mai multe jocuri si programe

In situatia in care vrei sa-ti instalezi mai multe jocuri pe TV sau TV Box, s-ar putea sa fie nevoie sa stii cum maresti memoria la Android TV. Ca sistem de operare pentru TV-uri si HTPC-uri, Android TV este aproape ideal. Din acest motiv, televizoare de top de la Bang Olufsen, Sony si Philips [].

Business Report:Tinerii romani intre munca si studii: o comparatie cu tarile UE;Tot mai multe produse agroalimentare din import, pe rafturile din Romania. Deficitul a ajuns la 600 milioane de euro;Romania cumpara mai mult decat vinde

Asiguratorii RCA par sa-si fi impartit piata: fiecare segment, in functie de puterea motorului, are alt lider de pret ieftin. Asiguratorii care incheie polite RCA au. Guvernul vrea sa inchida cadrul financiar 2007 - 2013 cu o rata de absorbtie a fondurilor europene de 80%. Autoritatile de la Bucuresti intentioneaza sa inchida cadrul.

Pompierii au descins in mai multe locatii. Ce au descoperit la unele sali de evenimente

Patru din cele sapte sali de evenimente controlate inopinat de pompieri nu aveau autorizatie de securitate la incendiu. Inspectia de Prevenire a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Crisana al judetului Bihor a desfasurat cele sapte controale tematice, in contextul mai larg al unor controale de prevenire efectuate in perioada 16-19 august.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )