Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE. Curtea Constitutionala a validat primul tur al alegerilor prezidentiale

Antena3 Antena3,
UPDATE. Curtea Constitutionala a validat primul tur al alegerilor prezidentiale

UPDATE -Curtea Constitutionala a validat primul tur al alegerilor prezidentiale. Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, a explicat, vineri, ca CCR trebuie sa stabileasca. continuă pe Antena3

VIDEO Rezultatele inregistrate in primul tur al alegerilor prezidentiale au fost validate de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a validat, vineri, rezultatele inregistrate in primul tur al alegerilor prezidentiale, a anuntat presedintele CCR, Augustin Zegrean. Decizia este definitiva si se publica in Monitorul Oficial, a declarat presedintele CCR. Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor incepe de la data publicarii deciziei de vineri a Curtii Constitutionale in Monitorul Oficial.

CCR a validat primul tur de scrutin

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a validat astazi primul tur al alegerilor prezidentiale, a declarat presedintele CCR, Augustin Zegrean.

Cum au votat in primul tur al alegerilor prezidentiale banatenii cu vile la marginea Timisoarei

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Rezultatele din primul tur al alegerilor prezidentiale scot la iveala o situatie interesanta din judetul Timis. Datele statistice arata ca in comunele rezidentiale din jurul Timisoarei s-a votat mult pe listele suplimentare, castigatori fiind Klaus Iohannis si Monica Macovei. Un primar PSD care se astepta ca Ponta sa castige detasat nu isi explica situatiia.

Peste 10.000 de persoane au votat in Maramures pe listele suplimentare in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014

Numarul total al alegatorilor care au votat in alta sectie de votare decat cea in care au fost arondati conform domiciului a fost in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 la nivel de judet Maramures de peste 10. 000 de persoane. Cum era si normal, numarul cel mai mare al acestor persoane care au votat pe listele suplimentare a fost inregistrat in Baia Mare, unde avem 3093 persoane.

in Ialomita, miza pentru primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 au fost voturile suplimentare

Datele statistice ale Biroului Electoral Central arata faptul ca voturile de pe listele suplimentare din Ialomita au cantarit greu in ceea ce priveste procesul electoral din primul tur al alegerilor prezidentiale 2014. Cifrele indica faptul ca 10% din numarul total al voturilor exprimate in judet sunt ale persoanelor care au participat la scrutin departe de localitatile de domiciliu.

100 de Minute. Cele 10 concluzii ale lui Adrian Nastase dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de Minute cele 10 concluzii ale lui Adrian Nastase, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Primul tur al alegerilor de duminica a marcat cea mai mare.

Curtea Constitutionala a validat rezultatele primului tur al alegerilor

Curtea Constitutionala a validat rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale, transmise de Biroul Electoral Central, totodata urmand sa constate ca cele mai multe voturi au fost obtinute de Victor Ponta si Klaus Iohannis, care vor candida in turul al doilea.

VIDEO. Curtea Constitutionala a validat rezultatele primului tur al alegerilor

Curtea Constitutionala a validat rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale, transmise de Biroul Electoral Central, totodata urmand sa constate ca cele mai multe voturi au fost obtinute de Victor Ponta si Klaus Iohannis, care vor candida in turul al doilea.

Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile privind alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a respins toate cele 12 plangeri prin care se solicita anularea primului tur al alegerilor prezidentiale. Acestea au inceput sa apara luni, dupa incheierea primului tur al alegerilor prezidentiale.

CCR a respins toate contestatiile privind anularea primului tur al alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins miercuri toate cele 12 contestatii depuse pentru anularea primului tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )