Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE DNA cere Inaltei Curti arestarea preventiva a judecatorului Andras Ordog in dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Hotnews Hotnews,
 UPDATE DNA cere Inaltei Curti arestarea preventiva a judecatorului Andras Ordog in dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Procurorii DNA Brasov cer Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Lorand Andras Ordog, judecator la Tribunalul Covasna, acuzat in dosarul privind fapte de coruptie legate de atribuirea unor mari suprafete de teren forestier din judetul Bacau in care este implicat si fostul parlamentar Viorel Hrebenciuc, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

DNA cere Inaltei Curti arestarea preventiva a judecatorului Andras Ordog in dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Procurorii DNA Brasov cer Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Lorand Andras Ordog, judecator la Tribunalul Covasna, acuzat in dosarul privind fapte de coruptie legate de atribuirea unor mari suprafete de teren forestier din judetul Bacau in care este implicat si fostul parlamentar Viorel Hrebenciuc, relateaza Agerpres.

DNA cere iCCJ arestarea preventiva a judecatorului Andras Ordog, in dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Procurorii DNA Brasov cer inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Lorand Andras Ordog, judecator la Tribunalul Covasna, acuzat in dosarul privind fapte de coruptie.

DNA propune arestarea preventiva a judecatorului Ordog Lorand Andras pentru luare de mita

DNA propune iCCJ arestarea preventiva pentru luare de mita a judecatorului Ordog Lorand Andras, acuzat de abuz in serviciu, dupa ce a facut parte dintr-un complet al Tribunalului Covasna care a dispus admiterea unui recurs in materia fondului funciar si reconstituirea dreptului de proprietate pentru peste 43. 000 de hectare de teren forestier si de teren agricol, situate in judetul Bacau, in favoarea lui Paltin Sturdza si in defavoarea Romsilva.

DNA cere arestarea unui judecator in dosarul lui Hrebenciuc

Procurorii anticoruptie cer arestarea preventiva a judecatorului Lorand Andras Ordog de la Tribunalul Covasna, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din judetul Bacau.

Dosarul Retrocedari ilegale. DNA cere arestarea unui judecator de la Tribunalul Covasna. Acesta i-ar fi cerut mita lui Ioan Adam, chiar in biroul sau

Procurorii anticoruptie au cerut Curtii Supreme arestarea preventiva a lui Lorand-Andras ordog, judecator in cadrul Tribunalului Covasna. Acesta este acuzat de abuz de abuz in serviciu si luare de mita in dosarul privind retrocedarea ilegala a mai multor hectare de paduri din judetul Bacau. in acest caz, Viorel Hrebenciuc, fiul sau, dar si deputatul Ioan Adam au fost arestati preventiv.

DNA cere arestarea unui judecator in dosarul lui Viorel Hrebenciuc: Magistratul este acuzat de luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer arestarea judecatorului Andras Lorand Ordog, acuzat de luare de mita in dosarul lui Viorel Hrebenciuc, potrivit unui comunicat al DNA. La data de 8 decembrie.

Dosarul Vot in diaspora. Ponta: imi dau demisia daca DNA cere urmarirea penala

Premierul Victor Ponta a decalarat, sambata seara, ca, daca Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere urmarirea sa penala in dosarul privind votul din diaspora, va demisiona cu siguranta din postul de prim-ministru, deoarece Guvernul nu poate fi condus de catre o persoana urmarita penal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )