Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE. Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este ca sunt acasa de ziua mea. inca nu m-a sunat Traian Basescu

Antena3 Antena3,
UPDATE. Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este ca sunt acasa de ziua mea. inca nu m-a sunat Traian Basescu

UPDATE:Elena Udrea a declarat, in urma cu putin timp, inainte de a intra in sediul ICCJ, ca este foarte fericita pentru faptul ca isi petrece onomastica in afara inchisorii. Ca sa fac asa. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este sa stau in liniste acasa. Ar fi fost mult mai rau daca as fi fost in penitenciar, astazi, de ziua mea (VIDEO)

Elena Udrea, s-a prezentat joi in sala de judecata pentru a-si sustine contestatia cu privire la mentinerea masurii de arest la domiciliu. Sunt un om care trece printr-o experienta unica si incerc sa ma buc.

Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Dupa ani de zile in care mafia a stapanit aproape orice in Romania, scandalul creditelor luate de milionari dezvaluie cea mai mare frauda bancara. Reteaua politico-mafiota a furat 43,5 milioane de euro de la.

Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si la Bucuresti

Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 21 si 31 de grade si minime intre 10 si 19 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre 6 grade. In Maramures, Crisana, Banat, dar pe arii restranse si in Transilvania si Oltenia, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, potrivit Mediafax.

Sute de milioane de dolari pentru cea mai mare frauda cu diplome fictive din lume

Daca v-ati gandit vreodata sa va cumparati o diploma beton de la una din sutele de institutii de invatamant care ofera cursuri on-line pentru a promova sau pentru a obtine un loc de munca bine platit, atunci, cel mai probabil, banii dumneavoastra au ajuns la o companie din Pakistan care conduce cea mai mare retea de fraude cu diplome din lume sub protectia autoritatilor.

Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arata surprinzator de bine

Incercand probabil sa se diferentieze de multimea de smartphone-uri din piata, o compania asiatica a anuntat Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie. in fiecare saptamana, daca nu in fiecare zi, citim sau scriem despre un nou telefon. Astfel de gadgeturi apar atat de des incat, uneori, devine imposibil sa le diferentiezi. Pentru a [] Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arata surprinzator de bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UPDATE: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu. Ce a declarat fosta ministra

UPDATE: Fosta ministra Elena Udrea a ajuns la sediul iCCJ. Deputata a declarat ca se bucura ca nu se afla in penitenciar de ziua ei. ICCJ decide daca Udrea ramane in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute.

De ce nu se mai face universitate in cea mai mare comuna din tara. Cum ar fi aratat aceasta

Primarul din comuna clujeana Floresti, cea mai mare comuna din Romania, anunta zilele trecute ca proiectul construirii unei universitati cu circa 10 milioane de euro, proiect al Asociatiei Crestine Pro Integritate, nu se va mai realiza. Conducerea asociatiei penticostale a cerut rezilierea contractului. intrebati de ce, presedintele asociatiei, Mircea Cirt, nu a spus decat ca s-a renuntat la teren si ulterior vor comunica mai multe informatii.

Vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii. Vezi aici prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Joi, vremea se va mentine calda, dar in vest si nord-vest vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. in celelalte regiuni izolat ploi de scurta durata, ma.

Ce motive de bucurie are Elena Udrea de ziua numelui

Elena Udrea se bucura de faptul ca nu se afla in penitenciar de ziua numelui ei. Deputata a primit flori si felicitari, dar si urari pe pagina ei de Facebook.

Elena Udrea RAMANE in arest la domiciliu

Update 16. 32- Elena Udrea ramane in arest la domiciliu, au decis, joi, judecatorii inaltei Curti. Pe 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisa in judecata, in dosarul cunoscut sub numele de Gala Bute. Elena.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )