Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE Fost consilier social din Bucuresti, arestat dupa ce ar fi abuzat de o fata cu probleme psihice, dupa care ar fi vandut-o cu 250 de lei

Adevărul Adevărul,
UPDATE Fost consilier social din Bucuresti, arestat dupa ce ar fi abuzat de o fata cu probleme psihice, dupa care ar fi vandut-o cu 250 de lei

Aurel Bejan, un fost angajat al unei primarii de sector din municipiul Bucuresti - Serviciul de Asistenta Sociala, in calitate de consilier pe probleme sociale, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat ca, impreuna cu o alta persoana, ar fi obligat o fata cu probleme psihice sa intretina relatii sexuale cu ei, dupa care ar fi vandut-o contra sumei de 250 de lei. continuă pe Adevărul

Un fost asistent social din Capitala, arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice

Un fost asistent social din Capitala a fost arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice, dupa care a vandut-o proxenetilor. Potrivit procurorilor DIICOT, barbatul si un complice al sau.

Fost consilier social din Bucuresti, retinut pentru trafic de persoane. Acesta ar fi abuzat de o fata cu probleme psihice, dupa care ar fi vandut-o cu 250 de lei

Aurel Bejan, un fost angajat al unei primarii de sector din municipiul Bucuresti - Serviciul de Asistenta Sociala, in calitate de consilier pe probleme sociale, a fost retinut de procurori pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat ca, impreuna cu o alta persoana, ar fi obligat o fata cu probleme psihice sa intretina relatii sexuale cu ei, dupa care ar fi vandut-o contra sumei de 250 de lei.

Un fost asistent social a obligat o tanara sa intretina relatii sexuale, apoi a ...

Un fost asistent social din Capitala a fost arestat, fiind acuzat ca a obligat o tanara sa intretina relatii sexuale, profitand de starea psihica a acesteia si de imposibilitatea de a se apara, apoi a vandut-o cu 250 de lei unei femei care a obligat-o sa se prostitueze, transmite Mediafax. Potrivit procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Aurel Bejan, fost consilier pe probleme sociale la Serviciul de Asistenta Sociala al unei .

Un protestatar din Bucuresti: Presa s-a sinucis! Antena 3 reactioneaza: Cine cere moartea lui Mircea Badea?

In timp ce voi stropeati ecranele pensionarilor cu saliva neputintei voastre si minteati cu nerusinare . ) realitatea vie, concreta, va contrazicea! Va arunca in ridicol!Va constata moartea!, scria cu zece zile in urma, pe blogul sau, unul dintre participantii la protestele din Bucuresti legate de Rosia Montana. Autorul, pe numele lui Silviu Dancu, proclama astfel moartea presei identificate prin Ciutacu, Badea, Gadea si Ciuvica si care, spune el, nu a fost ucisa, ci s-a sinucis prin felul cum actioneaza si cum reactioneaza in fata celor care dau like sau unfriend si digera altfel informatia, nu prin intermediul televizorului. Reactia Antena 3 a venit dupa noua zile, in emisiunea lui Mihai Gadea de miercuri seara, intr-un fragment insotit pe ecran, intre altele, de titlul: Cine cere moartea lui Mircea Badea. Basistii colcaie in piata, este concluzia realizatorului.

Contabilul unei biserici din Slatina, arestat pentru delapidare.

Contabilul unei biserici din Slatina a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ca si-ar fi insusit ilegal 885. 533 de lei, informeaza Mediafax. Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Olt au retinut un barbat, de 29 de ani, din Slatina, pe care il suspectaza de comiterea infractiunii de delapidare. In fapt, acesta este suspectat ca, in perioada 1 iulie 2009 - 13 martie 2012, in calitate de contabil al unei institutii de cult bisericesc, din Slatina, si-ar fi insusit, in mod .

Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc din Bucuresti a murit dupa ce a cazut de la etajul 10

Un barbat care lucra la reabilitarea unui bloc din Bucuresti a murit dupa ce a cazut de la etajul 10. Incidentul a avut loc miercuri dimineata, pe Soseaua Mihai Bravu, Politistii Sectiei 8 efectueaza cercetari in legatura cu imprejurarile in care s-a produs tragedia.

Primele imagini cu violatorul jurnalistei din Bucuresti. Barbatul a fost prins in timp ce agresa o alta femeie

Principalul suspect in cazul jurnalistei violate in Capitala pe 10 septembrie a fost prins aseara de politistii bucuresteni. Probele ADN au confirmat ca suspectul prins este violatorul tinerei. Barbatul are 32.

Executie in stil mafiot la Constanta: Un barbat a fost lasat sa moara in strada dupa ce i-au fost taiate picioarele (VIDEO)

Executie in stil mafiot la Constanta. Un barbat a fost lasat sa moara in strada dupa ce i-au fost taiate picioarele. Victima a ajuns la spital, dar totul a fost in zadar. Agresorul a fugit iar politistii.

(P) O zona abandonata devine un colt de rai pentru locuitorii sectorului 2 din Bucuresti

Pana la mijlocul anului trecut, cartierul Ion Creanga din sectorul 2 al capitalei nu avea niciun parc in apropiere. Zona destinata noului proiect era, de fapt, un loc de depozitare neautorizata a deseurilor. Prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )