Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Fost sef al DGA, ARESTAT pentru protejarea traficului international de droguri

România Liberă România Liberă,
UPDATE Fost sef al DGA, ARESTAT pentru protejarea traficului international de droguri

Petru Daniel Pitcovici, comisar sef la Directia Generala Anticoruptie DGA) din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru protejarea grupului de traficanti de cocaina coordonat de Dan Chioru. El a fost filat si retinut de DIICOT cu ajutorul propriilor sai colegi si fosti subalterni de la DGA. continuă pe România Liberă

Fost sef al DGA, retinut pentru protejarea traficului international de droguri

Petru Daniel Pitcovici, comisar sef la Directia Generala Anticoruptie DGA) din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru protejarea grupului de traficanti de cocaina coordonat de Dan Chioru. El a fost filat si retinut de DIICOT cu ajutorul propriilor sai colegi si fosti subalterni de la DGA.

Nicusor Constantinescu, fostul sef CJ Constanta, arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 21:38 Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Digi 24. *Nicusor Constantinescu, ridicat cu jandarmii din spital:Niciun lucru bun nu ramane nepedepsit in Romania .

Comisarul-sef DGA Petru Pitcovici, retinut de DIICOT pentru ca ar fi ajutat traficanti de droguri

Petru Pitcovici, comisar-sef in Directia Generala Anticoruptie, a fost retinut, vineri, de procurorii DIICOT, fiind acuzat ca a ajutat traficanti de droguri cercetati pentru ca au adus in tara cocaina.

Petru Pitcovici, comisar sef la DGA, a fost retinut de DIICOT pentru ca a ajutat traficanti de droguri

Petru Pitcovici, comisar sef in Directia Generala Anticoruptie, judecat in dosarul lui Gabriel Puiu Popoviciu, a fost retinut, vineri, de procurorii DIICOT, fiind acuzat ca a ajutat traficanti de droguri cercetati pentru ca au adus in tara cocaina.

Un tanar australian, arestat pentru planuirea unui atac terorist

Un tanar de 18 ani a fost arestat, marti, in Australia, sub suspiciunea ca intentiona sa comita un atac terorist in Sidney.

Tulcea. Barbat arestat pentru impiedicarea infaptuirii justitiei

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Tulcea au retinut un barbat pentru influentarea declaratiilor, favorizarea faptuitorului si razbunarea pentru ajutorul dat justitiei. Acesta ar fi amenintat si intimidat mai multe persoane, parti intr-un dosar penal in care se efectuau cercetari pentru trafic de persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )