Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE. Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, plasat sub control judicar pe cautiune

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, plasat sub control judicar pe cautiune

Fostul ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a fost chemat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri. El a ajuns dupa pranz si a fost audiat mai bine de o ora. Procurorii DNA au decis luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile pentru trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Constantin Nita, plasat sub control judiciar pe cautiune. Fostul Ministru al Energiei este acuzat de trafic de influenta

UPDATE: Constantin Nita a fost plasat sub control judiciar pe cautiune pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Cautiunea a fost fixata la 150. 000 lei, iar acesta trebuie sa comunice.

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, chemat la DNA

Fostul ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a fost chemat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri. El a ajuns dupa pranz si la intrare in sediul DNA a spus ca nu stie despre ce dosar este vorba.

Fostul ministru al Economiei, Constantin Nita, este audiat la DNA

Fostul ministru al Economiei Constantin Nita s-a prezentat la sediul DNA, pentrua fi audiat intr-un dosar de couptie. La intrare in sediul parchetului, politicianul a declarat ca nu stie in ce dosar a fost citat si nu a vrut sa faca declaratii.

DNA: Constantin Nita, pus sub control judiciar pe cautiune

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, in prezent deputat PSD, este cercetat sub control judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Fostul ministru PSD Constantin Nita, sub control judiciar pentru trafic de influenta. DNA: Cautiune de 150.000 lei

Constatin Nita, fost ministru al Energiei, a ajuns luni la sediul DNA. Nita a fost citat de procurori, dar a spus ca nu stie in ce calitate, din ce motiv sau in ce dosar. Constantin Nita a fost.

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei, este audiat la DNA, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Constantin Nita a anuntat la sfarsitul lunii martie ca se va retrage din.

UPDATE Constantin Nita a fost pus sub control judiciar si este urmarit penal pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus luni punerea in miscare a actiunii penale si controlul judiciar pe cautiune, pentru 60 de zile, fata de Constantin Nita, acuzat de trafic de influenta.

Constantin Nita, fost ministru al Energiei, audiat la sediul DNA

Constatin Nita, fost ministru al Energiei, a ajuns luni la sediul DNA, transmit televiziunile de stiri. Constantin. Nita a fost citat de procurori, dar a spus ca nu stie in ce calitate, din ce motiv sau in ce dosar, informeaza sursele citate.

Fostul ministru Constantin Nita, la DNA

Constantin Nita, fost ministru al Economiei, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie fiind citat intr-un dosar de coruptie, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )