Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fostul ministru PSD Constantin Nita, sub control judiciar pentru trafic de influenta. DNA: Cautiune de 150.000 lei

Antena3 Antena3,
Fostul ministru PSD Constantin Nita, sub control judiciar pentru trafic de influenta. DNA: Cautiune de 150.000 lei

Constatin Nita, fost ministru al Energiei, a ajuns luni la sediul DNA. Nita a fost citat de procurori, dar a spus ca nu stie in ce calitate, din ce motiv sau in ce dosar. Constantin Nita a fost. continuă pe Antena3

DNA: Constantin Nita, pus sub control judiciar pe cautiune

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, in prezent deputat PSD, este cercetat sub control judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Fostul ministru al Economiei, Constantin Nita, este audiat la DNA

Fostul ministru al Economiei Constantin Nita s-a prezentat la sediul DNA, pentrua fi audiat intr-un dosar de couptie. La intrare in sediul parchetului, politicianul a declarat ca nu stie in ce dosar a fost citat si nu a vrut sa faca declaratii.

Constantin Nita, plasat sub control judiciar pe cautiune. Fostul Ministru al Energiei este acuzat de trafic de influenta

UPDATE: Constantin Nita a fost plasat sub control judiciar pe cautiune pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Cautiunea a fost fixata la 150. 000 lei, iar acesta trebuie sa comunice.

Primarul din Sinaia a fost pus sub control judiciar. Ce spun procurorii

Primarul din Sinaia a fost pus sub control judiciar! Vlad Oprea a stat mai bine de 4 ore la audieri la sediul DNA Ploiesti. Este cercetat pentru abuz in serviciu in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu.

Primarul statiunii Sinaia, cercetat sub control judiciar: Vlad Oprea nu mai are dreptul sa isi exercite functia

Primarul statiunii Sinaia, Vlad Oprea, a fost plasat vineri sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA Ploiesti in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu, in care este acuzat de abuz in.

Afaceristul Nelu Iordache este cercetat sub control judiciar

Omul de afaceri Nelu Iordache este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, spalare de bani, evaziune fiscala si instigare la inselaciune. Nelu.

Primarul din Sinaia, pus sub control judiciar pe cautiune

ACTUALIZARE 18:05 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au pus in miscare actiunea penala si dispunerea luarii masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, incepind de astazi fata de primarul orasului Sinaia, Vlad Gheorghe Oprea.

Omul de afaceri Nelu Iordache, cercetat sub control judiciar

Procurorii DIICOT au dispus masura controlului judiciar in ceea ce il priveste pe omul de afaceri Nelu Iordache, acesta fiind acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, spalare de bani, evaziune fiscala si instigare la inselaciune, potrivit unor surse din presa.

UPDATE. Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, plasat sub control judicar pe cautiune

Fostul ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a fost chemat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri. El a ajuns dupa pranz si a fost audiat mai bine de o ora. Procurorii DNA au decis luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile pentru trafic de influenta.

UPDATE Constantin Nita a fost pus sub control judiciar si este urmarit penal pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus luni punerea in miscare a actiunii penale si controlul judiciar pe cautiune, pentru 60 de zile, fata de Constantin Nita, acuzat de trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )