Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE. Fostul sef al Casei de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, urmarit penal de DNA. Este vorba despre un dosar cu prejudiciu imens

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Fostul sef al Casei de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, urmarit penal de DNA. Este vorba despre un dosar cu prejudiciu imens

Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, dr Vasile Ciurchea, se afla la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri. Procurorii au inceput urmarirea penala. Ciurchea a fost sef al CNAS in perioada iunie 2014 - martie 2016. continuă pe România Liberă

Fostul sef al Casei de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la DNA

Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, dr Vasile Ciurchea, se afla la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri. Ciurchea a fost sef al CNAS in perioada iunie 2014 - martie 2016.

Fostul presedintele al CNAS, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

UPDATE - Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un.

UPDATE Vasile Ciurcea, fostul sef al CNAS, pus sub acuzare de DNA

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

Vasile Ciurchea, la DNA: Fostul sef al CNAS, suspect intr-un dosar de achizitii publice cu un prejudiciu de peste 16 milioane de euro

Fostul presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a fost chemat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Este vorba despre un dosar in care sunt.

DNA: Vasile Ciurchea urmarit penal intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

ACTUALIZARE 13:15 Vasile Ciurchea, urmarit penal pentru abuz in serviciu Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un dosar in care s-a retinut un prejudiciu de peste 16 milioane de euro, potrivit unor surse din presa.

Fostul presedinte al CNAS, Vasile Ciurchea, este audiat la DNA

Fostul presedintele al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, este audiat la DNA. Deocamdata nu se stie in ce calitate a fost citat acesta la sediul DNA. Pe 21 martie,.

Fostul presedinte al CNAS, Vasile Ciurchea, este audiat la DNA

Fostul presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, este audiat la DNA. Deocamdata nu se stie in ce calitate a fost citat acesta la sediul DNA.

UPDATE Fostul sef CJ Constanta Nicusor Constantinescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Constanta a admis, vineri seara, cererea procurorilor DNA Constanta de arestare a presedintelui Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, informeaz Mediafax. Decizia incepe de la data punerii in executare a mandantului de arestare preventiva, Curtea de Apel Constanta dispunand emiterea de indata a acestuia.

Fostul sef al Politiei Locale Vaslui, Laurentiu Turbatu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Laurentiu Turbatu, fostul sef al Politiei Locale Vaslui, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, de magistratii de la Judecatoria Vaslui. in urma cu trei ani, el a fost trimis in judecata pentru delapidare, fals intelectual si uz de fals. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata de parti, in termen de 10 zile.

UPDATE Fost sef al DGA, ARESTAT pentru protejarea traficului international de droguri

Petru Daniel Pitcovici, comisar sef la Directia Generala Anticoruptie DGA) din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru protejarea grupului de traficanti de cocaina coordonat de Dan Chioru. El a fost filat si retinut de DIICOT cu ajutorul propriilor sai colegi si fosti subalterni de la DGA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )