Libnet.ro
UNICEF

06:15

UPDATE FOTO Protest pe biciclete pentru Rosia Montana. Peste 2.500 de persoane marsaluiesc spre TVR

Adevărul Adevărul,
UPDATE FOTO Protest pe biciclete pentru Rosia Montana. Peste 2.500 de persoane marsaluiesc spre TVR

Sub titulatura Rosia Montana in UNESCO, cei care se opun exploatarii miniere la Rosia Montana au pornit, de la ora 16. 00, intr-un protest pe biciclete in Bucuresti, care s-a transformat intr-un amplu mars de la Universitate, pe Bulevardul Magheru, spre TVR. La actiune participa in jur de 3. 000 de persoane, o parte protestand fata de gazele de sist. continuă pe Adevărul

UPDATE FOTO Protest pe biciclete pentru Rosia Montana. Mii de persoane au ajuns la sediul TVR

Sub titulatura Rosia Montana in UNESCO, cei care se opun exploatarii miniere la Rosia Montana au pornit, de la ora 16. 00, intr-un protest pe biciclete in Bucuresti, care s-a transformat intr-un amplu mars de la Universitate, pe Bulevardul Magheru. La actiune participa in jur mii de persoane, o parte protestand fata de gazele de sist. Multimea a ajuns, in jurul orei 20. 40, in fata sediului Televiziunii Romane.

FOTO Protest pe biciclete pentru Rosia Montana. Mii de persoane au scandat in fata sediului TVR

Sub titulatura Rosia Montana in UNESCO, cei care se opun exploatarii miniere la Rosia Montana au pornit, de la ora 16. 00, intr-un protest pe biciclete in Bucuresti, care s-a transformat intr-un amplu mars pornit de la Universitate. La actiune participa in jur mii de persoane, o parte protestand fata de gazele de sist. Multimea a ajuns, in jurul orei 20. 40, in fata sediului Televiziunii Romane.

PDL cere RETRAGEREA din Parlament a proiectului de lege pentru Rosia Montana: Lipsesc zece avize

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca partidul pe care il conduce ii cere premierului Victor Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana,.

Rovana Plumb: Acordul ministerului mediului pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ministerul Mediului se va pronunta in cazul exploatarii de la Rosia Montana in ceea ce priveste acordul de mediu in functie de decizia luata de Parlament, in urma dezbaterilor, a anuntat ministrul Rovana Plumb, sambata, la Oradea.

Alburnus Maior: 8 septembrie - Mobilizare generala pentru Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior anunta ca duminica, 8 septembrie, se vor organiza proteste impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, nu numai in marile orase ale tarii, ci si in lume.

Proiectul de lege pentru Rosia Montana: marile semne de intrebare

Guvernul Romaniei face un pas controversat, aducand in fata Parlamentului un proiect de lege in favoarea unei corporatii straine, similar cu proiectul de lege pentru Petrom. Proiectul cedeaza drepturi de patrimoniu si da verde exploatarii cu cianuri a zacamintelor aurifere de la Rosia Montana. Demonstratiile publice din Capitala, din tara si din strainatate Berlin, Bruxelles, Strasbourg, Stuttgart, Londra, Viena, etc. ) arata ca exista o opozitie puternica. Lumea vrea sa stie exact care sunt beneficiile, limitate in timp, dar si riscurile de lunga durata ale acestui proiect de exploatare miniera, extrem de controversat si care tinde sa polarizeze o tara intreaga.

Victor Ponta: Azi se initiaza comisia speciala pentru Rosia Montana/ Premierul respinge solutia lui Basescu privind cainii maidanezi

Victor Ponta a afirmat in sedinta de guvern ca miercuri se infiinteaza comisia speciala in parlament pentru proiectul Rosia Montana. De asemenea, el l-a criticat pe Traian Basescu in ceea ce priveste problema cainilor maidanezi, afirmand ca n-a facut nimic in perioada in care a fost primar. El i-a cerut lui Liviu Dragnea sa participe la dezbaterile proiectului de lege din parlament pentru a avea o solutie rapida si eficienta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului din timpul sedintei de guvern.

FOTO Mars pe biciclete sambata in Capitala pentru Rosia Montana. Noi proteste anuntate duminica

Sub titulatura Rosia Montana in UNESCO, cei care se opun exploatarii miniere la Rosia Montana au pornit, de la ora 16. 00, intr-un mars de protest pe biciclete in Bucuresti, de la Piata Alba Iulia pana la Universitate, potrivit unui eveniment creat pe Facebook la care au confirmat participarea peste 200 de persoane. Duminica ar urma sa aiba loc noi proteste la Universitate.

UPDATE VIDEO A patra zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. Peste 2.000 de manifestanti au ocupat iar Bulevardul Regina Elisabeta

Bucurestenii s-au adunat din nou in Piata Universitatii, a patra zi consecutiv, pentru a protesta impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. Oamenii au inceput sa se adune inca de la ora 19. 00 in piata din jurul fantanii de langa Universitatea de Arhitectura. Peste 2000 de manifestanti au blocat din nou Bulevardul Regina Elisabeta.

UPDATE VIDEO A patra zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. Peste 2.000 de manifestanti au ocupat iar Bulevardul Elisabeta

Bucurestenii s-au adunat din nou in Piata Universitatii, a patra zi consecutiv, pentru a protesta fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Oamenii au inceput sa se stranga inca de la ora 19. 00 in piata din jurul fantanii de langa Universitatea de Arhitectura. Mii de protestatari au spart cordoanele de jandarmi si au blocat Bulevardul Elisabeta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )