Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE: GOOGLE.RO, din nou functional. Vezi reactia oficialilor Google Romania.

România Liberă România Liberă,
UPDATE: GOOGLE.RO, din nou functional. Vezi reactia oficialilor Google Romania.

12:28 - Motorul de cautare Google, varianta in limba romana, este din nou functional dupa ce, in cursul diminetii de miercuri, a fost indisponibil din cauza unei erori. _ _ _ _ UPDATE: Reprezentantii Google Romania au explicat pentru Romania libera ca indisponibilitatea motorului de cautare www. google. ro nu este cauzata de atacul unui hacker. Serviciile Google din Romania nu au fost atacate. Pentru o perioada scurta de timp, unii utilizatori care viziteaza www. google. ro si cateva alte . continuă pe România Liberă

Paginile Google.ro si Yahoo.ro au fost atacate. Vezi reactia oficialilor Google

Pe site-ul google. ro au aparut mai multe erori dimineata, el fiind spart de hackeri. In loc de interfata obisnuita a google. ro a aparut un mesaj al unui hacker algerian, scrie Mediafax . De asemenea si site-ul www. yahoo. ro nu a fost.

GOOGLE.RO, HACKUIT. Vezi reactia oficialilor Google Romania.

Pagina de Internet a motorului de cautare Google, varianta in limba romana - Google. ro - a fost sparta de un hacker algerian. Cel putin, acesta este mesajul care apare atunci cand un utilizator de Internet incearca sa deschida pagina Google. ro. Mai exact, in locul paginii normale de cautare, a aparut un ecran cu fundal negru si imaginea unei mire TV, iar in partea de jos este inscris mesajul:To be continued Va urma - n. red. Actiunea este revendicata de gruparea: MCA-CRB - Algerian .

Cel mai mare site din Romania, Google.ro a fost spart de hackeri. Ce mesaj a aparut pe ecran

Cel mai accesat site romanesc, google. ro, nu a fost disponibil miercuri dimineata, el fiind spart de hackeri. in loc de interfata obisnuita a google. ro a aparut un mesaj al unui hacker algerian. De asemenea, .

Complexul imobiliar Brasov Garden este din nou scos la vanzare

Constructiile din complexul rezidential Brasov Garden vor fi scoase din nou la vanzare pe 4 decembrie.

Deputatul PSD Ion Stan, din nou la DNA

Deputatul PSD Ion Stan s-a prezentat luni dupa-amiaza din nou la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este anchetat pentru trafic de influenta, relateaza Agerpres. Deputatul a venit la DNA insotit de avocat, iar la intrare nu a declarat nimic.

Deputatul PSD Ion Stan, audiat din nou la DNA

Deputatul PSD Ion Stan este asteptat astazi, din nou, in fata procurorilor anticoruptie, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat ca a extins urmarirea penala in cazul demnitarului, potrivit surselor de presa.

Liderii UE isi indreapta din nou atentia catre Grecia, dupa esecul negocierilor privind ...

Liderii europeni isi indreapta din nou atentia asupra negocierilor privind deblocarea finantarii externe pentru Grecia, dupa esecul dezbaterilor pe marginea bugetului UE 2014-2020 la summit-ul de joi si vineri, potrivit Mediafax. Ministrii Finantelor din zona euro au sustinut sambata o conferinta telefonica pentru a pregati intalnirea de luni de la Bruxelles, cea de-a treia din aceasta luna pe tema Greciei, transmite Bloomberg. Asemenea liderilor europeni la summit-ul UE de joi si vineri, .

Regele Spaniei Juan Carlos, din nou pe masa de operatie

Din nou probleme pentru regele Spaniei Juan Carlos. Acesta a fost spitalizat vineri, pentru o noua operatie.

AMD A10-5800K doboara din nou recordul de overclocking cu 7,87 GHz

AMD A10-5800K atinge frecventa de 7,87 GHz intr-o sesiune de Overclocking organizata de Gigabyte in Taipei in data de 20 Noiembrie. HiCookie, S Dougal si John lam sunt numele celor trei membrii ale echipei de overclocking Gigabyte, supranumita The Killers. Acestia au folosit o placa de baza F2A85X-UP4 demonstrand capabilitatile de overclocking ale acesteia si ale procesorului AMD A10-500K, cel mai nou APU din seria Trinity a producatorului. Suntem extrem de incantati de acest rezultat, deoarece OC-F2A85X UP4 este prima .

FOTOGRAFII desprinse, parca, din epoca SOVIETICA. Vezi cum arata viata unui SOLDAT din BELARUS!.

Armata din Belarus este formata din recruti impovarati de echipamentele militare vechi si de traditiile batute in cuie de catre regimul stalinist. Fotografiile de mai sus au fost publicate pe internet de catre Alexander Mihalkovich, impreuna cu o serie de mesaje postate pe Twitter de catre soldatul din Belarus pe nume Max acesta nu este numele sau real). Citeste si FOTO din al Doilea Razboi Mondial: Bataliile de la STALINGRAD, KURSK si LENINGRAD in imagini Max a dorit sa surprinda, cu .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )