Libnet.ro
UNICEF

06:45

Complexul imobiliar Brasov Garden este din nou scos la vanzare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Complexul imobiliar Brasov Garden este din nou scos la vanzare

Constructiile din complexul rezidential Brasov Garden vor fi scoase din nou la vanzare pe 4 decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul PSD Ion Stan, din nou la DNA

Deputatul PSD Ion Stan s-a prezentat luni dupa-amiaza din nou la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este anchetat pentru trafic de influenta, relateaza Agerpres. Deputatul a venit la DNA insotit de avocat, iar la intrare nu a declarat nimic.

Deputatul PSD Ion Stan, audiat din nou la DNA

Deputatul PSD Ion Stan este asteptat astazi, din nou, in fata procurorilor anticoruptie, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat ca a extins urmarirea penala in cazul demnitarului, potrivit surselor de presa.

Liderii UE isi indreapta din nou atentia catre Grecia, dupa esecul negocierilor privind ...

Liderii europeni isi indreapta din nou atentia asupra negocierilor privind deblocarea finantarii externe pentru Grecia, dupa esecul dezbaterilor pe marginea bugetului UE 2014-2020 la summit-ul de joi si vineri, potrivit Mediafax. Ministrii Finantelor din zona euro au sustinut sambata o conferinta telefonica pentru a pregati intalnirea de luni de la Bruxelles, cea de-a treia din aceasta luna pe tema Greciei, transmite Bloomberg. Asemenea liderilor europeni la summit-ul UE de joi si vineri, .

Regele Spaniei Juan Carlos, din nou pe masa de operatie

Din nou probleme pentru regele Spaniei Juan Carlos. Acesta a fost spitalizat vineri, pentru o noua operatie.

Nu mai putem bloca maine din nou orasul. Ponta vrea repetitii pentru defilare seara sau noaptea

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in debutul sedintei de Guvern, ca nu este de acord ca miercuri sa se desfasoare o noua repetitie pentru defilarea de 1 Decembrie, intrucat Bucurestiul ar fi blocat.

Deputatul Ion Stan, din nou la DNA

Deputatul Ion Stan a declarat ieri, la iesirea de la DNA, unde a fost chemat pentru a da declaratii in legatura cu dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta, ca a onorat o noua invitatie a procurorilor anticoruptie. Stan a stat ieri, la sediul Directiei, aproximativ 15 minute, aratand la plecare ca a onorat o noua invitatie a anchetatorilor.

Actionarii au aprobat, din nou, listarea FP la Varsovia

Actionarii Fondului Proprietatea simbol FP) au votat pentru hotararea de imputernicire, acordata administratorului Frank-lin Templeton FT), de pregatire a listarii secundare a Fondului pe Bursa de Valori din Varsovia, au declarat, vineri, reprezentantii FT, in cadrul unei conferinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )