Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liderii UE isi indreapta din nou atentia catre Grecia, dupa esecul negocierilor privind ...

România Liberă România Liberă,
Liderii UE isi indreapta din nou atentia catre Grecia, dupa esecul negocierilor privind ...

Liderii europeni isi indreapta din nou atentia asupra negocierilor privind deblocarea finantarii externe pentru Grecia, dupa esecul dezbaterilor pe marginea bugetului UE 2014-2020 la summit-ul de joi si vineri, potrivit Mediafax. Ministrii Finantelor din zona euro au sustinut sambata o conferinta telefonica pentru a pregati intalnirea de luni de la Bruxelles, cea de-a treia din aceasta luna pe tema Greciei, transmite Bloomberg. Asemenea liderilor europeni la summit-ul UE de joi si vineri, . continuă pe România Liberă

Facebook sfideaza din nou drepturile utilizatorilor

Nu cred ca mai este o surpriza pentru cineva faptul ca Facebook profita pe cat posibil de numarul de utilizatori ai serviciului. In zilele urmatoare insa, gigantul duce gravitatea problemei la un al nivel. Sub forma unui manifest postat pe Facebook, site-ul de socializare propune un set de reguli noi legate de modul in care gigantul interactioneaza si partajeaza datele utilizatorilor. Considerat momentan un proiect, noul set de termeni si conditii permite partajarea de catre Facebook cu orice companie detinuta .

Regele Spaniei Juan Carlos, din nou pe masa de operatie

Din nou probleme pentru regele Spaniei Juan Carlos. Acesta a fost spitalizat vineri, pentru o noua operatie.

Vamesii si politistii de frontiera, din nou in fata judecatorilor.

Vamesii si politistii de la granita din vestul tarii, acuzati de procurori ca au inchis ochii in fata contrabandei cu tigari, ajung, din nou, vineri, in fata instantei, transmite Digi 24. Dupa nenumarate amanari si controverse in acest dosar, judecatorii Curtii de Apel din Timisoara sunt asteptati sa pronunte vineri noi verdicte in cazul inculpatilor. La ultimul termen, care a avut loc in urma cu o luna, 10 dintre cei 100 de vamesi si politisti de frontiera din Lotul Moravita au primit .

Tranda a lansat videoclipul La lume din nou |VIDEO

Tranda a lansat oficial videoclipul La lume din nou, o colaborare cu MefX si Spike. Materialul a fost realizat de Trandafilm, in regia lui Ionut Trandafir, iar filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile, in mai multe locatii din Bucuresti. Initial, am primit un instrumental de la MefX pe care scrisese un refren, apoi [.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )