Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii sunt cautati in continuare. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii sunt cautati in continuare. ...

UPDATE 20:30 - Potrivit informatiilor primite de la corespondentul nostru, Claudiu Padurean, pilotul avionului cazut in Apuseni, Adrian Iovan, tine legatura cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba. Pilotul le-a comunicat cautatorilor faptul ca se afla pe un munte, pe o panta sudica, de unde vede o partie de schi si bucla unei sosele. Autoritatile din judetele Alba si Cluj au organizat echipe de cautatori, formate din peste 150 de persoane din randul autoritatilor, care sunt . continuă pe România Liberă

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii au fost gasiti si a inceput evacuarea. ...

UPDATE 21:20 - Supravietuitorii au fost gasiti de echipele de cautare si a inceput evacuarea ranitilor, a anuntat premierul Victor Ponta. UPDATE 20:30 - Potrivit informatiilor primite de la corespondentul nostru, Claudiu Padurean, pilotul avionului cazut in Apuseni, Adrian Iovan, tine legatura cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba. Pilotul le-a comunicat cautatorilor faptul ca se afla pe un munte, pe o panta sudica, de unde vede o partie de schi si bucla unei sosele. Autoritatile .

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Declaratii contradictorii despre salvarea victimelor. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca principala problema in salvarea victimelor incidentului aviatic este una de localizare. Au fost implicate armata si SRI-ul. Citeste si: Ponta: problema, in cazul accidentului aviatic, a fost una de localizare UPDATE. Ranitii ar fi comunicat echipelor de interventie ca sunt langa o partie de schi din zona. Seful Ocolului silvic de la Poiana Horea Cluj), Felician Petruta, a declarat, luni seara, ca informatiile unde s-ar afla avionul .

UPDATE. Incident aviatic, in zona Fantanele, judetul Cluj. La bord, o echipa de medici. ...

Avionul care ar fi aterizat fortat luni dupa-amiaza a fost localizat in localitatii Fantanele din judetul Cluj, in apropierea unui lac de acumulare, informeaza MAI. Este vorba despre un avion de tip Britten Norman 2 BN 2), are doua motoare, o viteza de croaziera de 200 kilometri pe ora si poate transporta opt pasageri. La locul accidentului au fost trimise trei ambulante, doua masini de interventie pentru victime multiple si un elicopter de la SMURD Mures. Din cauza cetei, elicopterul .

UPDATE. Accident aviatic in Cluj. La bord, o echipa de transplat care mergea sa recolteze ...

David Ciceo Directorul Aeroportului Cluj-Napoca: Este vorba despre o aterizare de urgenta. Ministerul Transporturilor a inceput o ancheta. Primarul din comuna Belis spune ca a fost informat ca accidentul s-a produs in zona Ursoaia, la granita dintre judetele Cluj si Alba, intr-o zona de munte. Prefectul de Alba, Gheorghe Feneser, confirma ca cele sapte persoane se fla in viata. Zona este una muntoasa, de mune, accesul se afla foarte greu. In acest moment este si ceata, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )