Libnet.ro
UNICEF

22:30

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii au fost gasiti si a inceput evacuarea. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii au fost gasiti si a inceput evacuarea. ...

UPDATE 21:20 - Supravietuitorii au fost gasiti de echipele de cautare si a inceput evacuarea ranitilor, a anuntat premierul Victor Ponta. UPDATE 20:30 - Potrivit informatiilor primite de la corespondentul nostru, Claudiu Padurean, pilotul avionului cazut in Apuseni, Adrian Iovan, tine legatura cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba. Pilotul le-a comunicat cautatorilor faptul ca se afla pe un munte, pe o panta sudica, de unde vede o partie de schi si bucla unei sosele. Autoritatile . continuă pe România Liberă

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii sunt cautati in continuare. ...

UPDATE 20:30 - Potrivit informatiilor primite de la corespondentul nostru, Claudiu Padurean, pilotul avionului cazut in Apuseni, Adrian Iovan, tine legatura cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba. Pilotul le-a comunicat cautatorilor faptul ca se afla pe un munte, pe o panta sudica, de unde vede o partie de schi si bucla unei sosele. Autoritatile din judetele Alba si Cluj au organizat echipe de cautatori, formate din peste 150 de persoane din randul autoritatilor, care sunt .

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Declaratii contradictorii despre salvarea victimelor. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca principala problema in salvarea victimelor incidentului aviatic este una de localizare. Au fost implicate armata si SRI-ul. Citeste si: Ponta: problema, in cazul accidentului aviatic, a fost una de localizare UPDATE. Ranitii ar fi comunicat echipelor de interventie ca sunt langa o partie de schi din zona. Seful Ocolului silvic de la Poiana Horea Cluj), Felician Petruta, a declarat, luni seara, ca informatiile unde s-ar afla avionul .

UPDATE. Incident aviatic, in zona Fantanele, judetul Cluj. La bord, o echipa de medici. ...

Avionul care ar fi aterizat fortat luni dupa-amiaza a fost localizat in localitatii Fantanele din judetul Cluj, in apropierea unui lac de acumulare, informeaza MAI. Este vorba despre un avion de tip Britten Norman 2 BN 2), are doua motoare, o viteza de croaziera de 200 kilometri pe ora si poate transporta opt pasageri. La locul accidentului au fost trimise trei ambulante, doua masini de interventie pentru victime multiple si un elicopter de la SMURD Mures. Din cauza cetei, elicopterul .

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Adrian Iovan, cel care pilota avionul, a decedat

UPDATE 23:12 Surse dinMAI, citate de Mediafax, au anuntat ca persoana care a decesat in urma acestui accident este pilotul,Adrian Iovan. UPDATE 23:03 Una dintre victimele accidentului a decedat luni.

UPDATE. Accident aviatic in Cluj. La bord, o echipa de transplat care mergea sa recolteze ...

David Ciceo Directorul Aeroportului Cluj-Napoca: Este vorba despre o aterizare de urgenta. Ministerul Transporturilor a inceput o ancheta. Primarul din comuna Belis spune ca a fost informat ca accidentul s-a produs in zona Ursoaia, la granita dintre judetele Cluj si Alba, intr-o zona de munte. Prefectul de Alba, Gheorghe Feneser, confirma ca cele sapte persoane se fla in viata. Zona este una muntoasa, de mune, accesul se afla foarte greu. In acest moment este si ceata, .

Victor Ponta: Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca persoanele ranite in accidentul de avion de langa Belis au fost gasite, urmand a se organiza transportul acestora la spital. Sapte persoane au fost ranite, lu.

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Doua persoane sunt in stare grava

UPDATE22:28 Toate cele sapte persoane din avionul care a aterizat fortat au fost gasite in viata, doua dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan si o studenta, fiind in stare grava, potrivit.

Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

UPDATE-Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian.

Accident aviatic in Cluj. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

40- O persoana grav ranita in accidentul de avion a fost coborata de catre echipele ISU de la locul unde a avut loc aterizarea fortata la un drum unde sunt mai multe ambulante SMURD, iar un echipaj.

Medicii si echipajul din avionul care a aterizat fortat nu au fost gasiti, desi a fost localizata zona unde s-ar afla aeronava

Echipele de interventie trimise unde a aterizat fortat avionul cu medici care zbura de la Bucuresti la Oradea nu pot gasi locul unde s-ar afla epava, care a fost localizata aproximativ intr-o zona muntoasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )