Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Niculescu, eliminata din nou de la Eastbourne. A ratat si a doua sansa

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Niculescu, eliminata din nou de la Eastbourne. A ratat si a doua sansa

Monica Niculescu, 46 WTA, a fost eliminata din nou, in decurs de cateva zile, in cadrul turneului Premier de la Eastbourne. Romanca intrase pe tabloul principal, direct in turul al doilea, din postura de lucky loser. continuă pe România Liberă

Baronul de Vrancea scapa din nou: Sentinta in dosarul sau de coruptie a fost amanata. De ce e Oprisan optimist

Procesul baronului de Vrancea, Marian Oprinsan, a fost amanat din nou, marti, pentru 8 septembrie, cand vor fi reaudiati 12 martori.

Baronul de Vrancea scapa din nou. Sentinta in dosarul sau de coruptie a fost amanata. De ce e Oprisan optimist

Procesul baronului de Vrancea, Marian Oprinsan, a fost amanat din nou, marti, pentru 8 septembrie, cand vor fi reaudiati 12 martori.

Numarul contractelor futures a scazut din nou la finalul saptamanii

Primele trei sedintei ale saptamanii trecute au dat senzatia ca lichiditatea derivatelor poate creste, participantii implicandu-se mai mult pe piata. A fost insa doar un foc de paie, intrucat ultimele doua sesiuni au dus din nou volumul sub media lunii, si asa una destul de mica n. r. - sub 70 contracte/zi). De altfel, sedinta de vineri 19 iunie a fost si cea mai slaba din intervalul 15-19 iunie, cu un total de numai 35 de contracte cu o valoare usor peste 500. 000 lei.

Situatia Greciei va fi discutata din nou la Bruxelles, in cadrul unei noi intalniri a Eurogrupului

Situatia Greciei va fi discutata din nou, miercuri, la Bruxelles, in cadrul unei noi intalniri a Eurogrupului ce vizeaza incheierea unui alt acord intre Grecia si creditorii externi, a anuntat presedintele.

Gabriel Cotabita a inceput un intens program de recuperare. Artistul invata sa mearga din nou

Transferat la Spitalul Elias in urma cu o saptamana, Gabriel Cotabita a inceput un intens program de recuperare, artistul invatand practic sa mearga din nou, informeaza B1 TV. Cotabita se foloseste de.

Dolarul isi umfla din nou muschii in fata euro

Dupa ce in prima sedinta a saptamanii, volumul a coborat din nou sub nivelul de 50 de contracte, prima jumatate din sesiunea de marti a fost ceva mai incurajatoare.

Microsoft se razgandeste din nou in legatura cu versiunea gratuita a Windows 10

Vineri, Microsoft a descris conditiile care trebuie indeplinite pentru a beneficia de Windows 10 gratuit. Din nou, invatam ca daca ceva suna prea bine ca sa fie adevarat, probabil nu este. Cei de la Microsoft au publicat vineri o serie de reguli de care trebuie sa tii cont pentru a aveaWindows 10gratuit. Mai exact, acestia [] Microsoft se razgandeste din nou in legatura cu versiunea gratuita a Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii, din nou in atentia Daily Mail: I-au dat la o parte pe artistii britanici de pe strada si au pus stapanire pe centrul Londrei, unde se constumeaza in statui miscatoare

Imigrantii romani sunt din nou blamati de presa britanica. Tabloidul Daily Mail scrie ca cei veniti veniti din Romania i-au dat la o parte pe artistii britanici de pe strada si au pus stapanire pe centrul.

Remus Truica vrea din nou sa scape de control judiciar

Remus Truica a ajuns luni dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, unde va incerca, pentru a doua oara, sa scape de masura controlului judiciar si cea sechestrului pe avere. Precedenta cerere formulata de omul de.

Transfer de senzatie la Steaua. E omul care o va face din nou campioana

Daca jucatori nu prea aduce, Steaua se intareste pe banca, cu o piesa importanta din staff-ul de odinioara al lui Laurentiu Reghecampf. Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Daniel Oprita a decis sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )