Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Noua romani au murit intr-un grav accident de circulatie petrecut in Ungaria. MAE a activat celula de criza FOTO

Adevărul Adevărul,
UPDATE Noua romani au murit intr-un grav accident de circulatie petrecut in Ungaria. MAE a activat celula de criza FOTO

Un grav accident de circulatie a avut loc marti dupa-amiaza pe un drum national din Ungaria. Noua romani, pasageri ai unui microbuz, au murit in urma impactului. continuă pe Adevărul

UPDATE Noua romani au murit intr-un grav accident de circulatie petrecut in Ungaria. MAE a activatFondul special de urgenta FOTO

Un grav accident de circulatie a avut loc marti dupa-amiaza pe un drum national din Ungaria. Noua romani, pasageri ai unui microbuz, au murit in urma impactului.

Sapte romani au murit intr-un grav accident de circulatie petrecut in Ungaria

Un grav accident de circulatie a avut loc marti dupa-amiaza pe un drum national din Ungaria. Potrivit unor surse Adevarul, sapte romani, pasageri ai unui microbuz, ar fi murit in urma impactului.

VIDEO UPDATE Noua romni au murit ntr-un accident de microbuz din Ungaria / Soferul transmitea live pe Facebook n momentul accidentului

Noua romani au murit intr-un accident care a avut loc marti in Ungaria, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit de un camion care transporta nisip. Ministerul roman de externe a confirmat, miercuri dimineata, ca toti erau cetateni romani. Potrivit mai multor surse,soferul microbuzului transmitea live pe Facebookin momentul accidentului. Din primele informatii rezulta ca victimele erau din satul Deaj, comuna Mica, judetul Mures, si se intorceau acasa din Slovenia.

VIDEO Noua romani au murit in Ungaria. Soferul microbuzului facea Live pe Facebook in momentul producerii accidentului - imagini care va pot afecta emotional

Noua romani si-au pierdut viata, marti dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria. Acestia se aflau intr-un microbuz al carui sofer a trecut pe contrasens si a intrat din plin intr-un TIR. Un cunoscut al soferului a postat pe Facebook un filmulet tulburator la cateva ore dupa accident.

Imagini tulburatoare filmate inainte de accidentul in care noua romani au murit in Ungaria: soferul facea Live pe Facebook

Noua romani si-au pierdut viata, marti dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria. Acestia se aflau intr-un microbuz al carui sofer a trecut pe contrasens si a intrat din plin intr-un TIR. Un cunoscut al soferului a postat pe Facebook un filmulet tulburator la cateva ore dupa accident.

Accident cumplit cu un microbuz din Mures pe o sosea din Ungaria: noua romani au murit

Un accident extrem de grav a avut loc pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz romanesc cu mai multi pasageri si un camion s-au lovit frontal, iar din primele informatii sapte persoane ar fi murit in urma.

Motivul pentru care accidentul cumplit din Ungaria, unde noua romani au murit, a avut loc. Cine a fost de vina pentru intreaga tragedie

Un accident extrem de grav a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

Logodnicul unei celebre cantarete a facut un GRAV accident rutier. Puteam fi mort (FOTO)

Rapperul Offset, logodnicul lui Cardi B, a fost internat de urgenta la spital in urma unui grav accident in care a fost implicat, in Atlanta, Georgia. Artistul si-a facut praf bolidul, un Dodge Challenger, si.

Grav accident rutier in Ungaria. Noua romani care se aflau intr-un microbuz au murit (FOTO)

UPDATE: MAE a anuntat ca numarul romanilor care au murit in accidentul rutier ce a avut loc marti in apropiere de Budapesta este de 9. Conform ultimelor informatii obtinute de echipa consulara mobila.

Grav accident rutier in Ungaria. Sapte romani care se aflau intr-un microbuz au murit (FOTO)

UPDATE: Purtatorul de cuvant al MAE, Paul Ciocoiu, a confirmat ca microbuzul era inmatriculat in judetul Mures si ca toate cele sapte persoane care au decedat erau cetateni romani. Presa maghiara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )