Libnet.ro
UNICEF

11:15

UPDATE: Ostaticul britanic Alan Henning, DECAPITAT. Gruparea Stat Islamic revendica executia. Guvernul britanic verifica autenticitatea

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Ostaticul britanic Alan Henning, DECAPITAT. Gruparea Stat Islamic revendica executia. Guvernul britanic verifica autenticitatea

Alan Henning, lucratorul umanitar britanic luat ostatic de gruparea SI a fost decapitat, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, conform Mediafax. Cu ocazia revendicarii executiei, SI a prezentat un alt ostatic FOTO BBC. continuă pe România Liberă

Ostaticul britanic Alan Henning, DECAPITAT. Gruparea Stat Islamic, revendica executia

Alan Henning, lucratorul umanitar britanic luat ostatic de gruparea SI a fost decapitat, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, conform Mediafax. Cu ocazia revendicarii executiei, SI a prezentat un alt ostatic FOTO BBC.

Gruparea Stat Islamic afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning

Gruparea Stat Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a lucratorului umanitar britanic Alan Henning ca represalii la atacurile aeriene britanice contra SI in Irak. O inregistrare video intitulata un.

VIDEO Statul Islamic declara ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning / Premierul britanic catalogheaza gestul ca fiind unul barbar / Obama si Hollande au declarat ca represaliile impotriva SI vor continua

Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe lucratorului umanitar Alan Henning, ca represalii pentru atacurile aeriene britanice impotriva ISIS din Irak. Informatia a fost lansata de centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), relateaza AFP. Primul-ministru canadian, Stephen Harper, a declarat ca daca motiunea sa va fi votata, Canada va trimite sase avioane de lupta F-18, un avion de alimentare, doua aeronave de supraveghere si un aparat de transport personal in Irak pentru a participa la luptele impotriva Statului Islamic. Aceasta desfasurare va implica 600 de militari canadieni.

Gruparea jihadista Statul Islamic l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning

Gruparea Statul Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a ostaticului britanic Alan Henning, drept consecinta a atacurilor aeriene britanice contra SI in Irak, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, citat de AFP.

Barack Obama a condamnat uciderea brutala a ostaticului britanic Alan Henning

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a condamnat vineri uciderea brutala a ostaticului britanic Alan Henning de catre gruparea terorista SI Stat Islamic), promitand ca se va face dreptate, relateaza AF.

Statul Islamic a revendicat decapitarea ostaticului britanic Alan Henning

Centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE a anuntat vineri ca gruparea jihadista Stat Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic Alan Henning ca represalii la atacurile aeriene britanice contra SI in Irak, potrivit presei internationale.

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat executia prin decapitare a ostaticului britanic Alan Henning

Gruparea Statul Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a ostaticului britanic Alan Henning, drept consecinta a atacurilor aeriene britanice contra SI in Irak, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, citat de AFP.

David Cameron: Uciderea brutala a lui Alan Henning arata cat de barbari sunt teroristii

Premierul britanic David Cameron a condamnat vineri seara uciderea brutala a lui Alan Henning de catre Stat Islamic, organizatia care a revendicat executarea prin decapitare a lucratorului umanitar intr-o.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic. Britanicul Alan Henning lucra pentru o organizatie umanitara

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

SUA: Vom continua sa actionam pentru a slabi si A DISTRUGE gruparea SI

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a condamnat vineri uciderea brutala a ostaticului britanic Alan Henning de catre gruparea terorista SI Stat Islamic), promitand ca se va face dreptate, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )