Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ostaticul britanic Alan Henning, DECAPITAT. Gruparea Stat Islamic, revendica executia

România Liberă România Liberă,
Ostaticul britanic Alan Henning, DECAPITAT. Gruparea Stat Islamic, revendica executia

Alan Henning, lucratorul umanitar britanic luat ostatic de gruparea SI a fost decapitat, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, conform Mediafax. Cu ocazia revendicarii executiei, SI a prezentat un alt ostatic FOTO BBC. continuă pe România Liberă

Gruparea Stat Islamic afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning

Gruparea Stat Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a lucratorului umanitar britanic Alan Henning ca represalii la atacurile aeriene britanice contra SI in Irak. O inregistrare video intitulata un.

Patrimoniul irakian este in foarte mare pericol. Gruparea Stat Islamic distruge situri istorice si vinde antichitati pentru a se finanta

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) distruge situri istorice din Irak si vinde obiecte antice pentru a se finanta, au afirmat experti si diplomati in cursul unui colocviu organizat de UNESCO, relateaza.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic. Britanicul Alan Henning lucra pentru o organizatie umanitara

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

inca un ostatic, DECAPITAT de gruparea terorista Stat Islamic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, pe britanicul Alan Henning, acesta fiind al patrulea ostatic occidental ucis in acest mod. Anuntul a fost facut vineri seara, de Centrul.

Al treilea film cu ostaticul britanic John Cantlie: Statul Islamic abia asteapta sa intalneasca adunatura pestrita de luptatori comandati de SUA

Un al treilea film cu ostaticul britanic John Cantlie a fost difuzat de militantii Statului Islamic SI). in video, jurnalistul britanic transmite un mesaj privind trupele care se vor confrunta cu SI, un raspuns la discursul presedintelui american Barack Obama tinut cu ocazia comemorarii evenimentelor din 11 septembrie 2001.

Noua inregistrare in care ostaticul britanic John Cantlie critica raidurile SUA in Irak, difuzata de Statul Islamic

Ostaticul britanic John Cantlie critica strategia militara dezamagitoare si predictibila a presedintelui Barack Obama in lupta impotriva organizatiei teroriste, intr-o noua inregistrare video difuzata de.

Parlamentul Turciei aproba participarea la operatiuni contra grupului terorist Stat Islamic

Parlamentul Turciei a aprobat joi, cu o larga majoritate, un proiect de rezolutie care permite efectuarea de operatiuni militare in Irak si Siria, impotriva grupului terorist Stat Islamic. in ultimele zile, Turci.

Canada va participa la raiduri aeriene in Irak, contra grupului terorist Stat Islamic

Canada a decis sa participe la raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva pozitiilor grupului terorist Stat Islamic, a anuntat premierul tarii, Stephen Harper.

Canada va participa la raiduri aeriene in Irak, contra grupului terorist Stat Islamic

Canada a decis sa participe la raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva pozitiilor grupului terorist Stat Islamic, a anuntat premierul Stephen Harper, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Misiunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )