Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gruparea jihadista Statul Islamic l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning

Adevărul Adevărul,
Gruparea jihadista Statul Islamic l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning

Gruparea Statul Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a ostaticului britanic Alan Henning, drept consecinta a atacurilor aeriene britanice contra SI in Irak, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat executia prin decapitare a ostaticului britanic Alan Henning

Gruparea Statul Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a ostaticului britanic Alan Henning, drept consecinta a atacurilor aeriene britanice contra SI in Irak, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, citat de AFP.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, pe britanicul Alan Henning, acesta fiind al patrulea ostatic occidental ucis in acest mod. Anuntul a fost facut vineri seara, de Centrul.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic. Britanicul Alan Henning lucra pentru o organizatie umanitara

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, membru in gruparea terorista Statul Islamic

Teodor Melescanu, fostul director SIE: A fost la un moment dat un roman. Stim ca a plecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma.

VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, in gruparea terorista Statul Islamic

Teodor Melescanu, fostul director SIE: A fost la un moment dat un roman. Stim ca a plecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma.

Statul Islamic a revendicat decapitarea ostaticului britanic Alan Henning

Centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE a anuntat vineri ca gruparea jihadista Stat Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic Alan Henning ca represalii la atacurile aeriene britanice contra SI in Irak, potrivit presei internationale.

Fostul sef SIE Teodor Melescanu: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au devenit adepti ai doctrinei promovate de gruparea terorista Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

VIDEO Statul Islamic declara ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning / Premierul britanic catalogheaza gestul ca fiind unul barbar / Obama si Hollande au declarat ca represaliile impotriva SI vor continua

Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe lucratorului umanitar Alan Henning, ca represalii pentru atacurile aeriene britanice impotriva ISIS din Irak. Informatia a fost lansata de centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), relateaza AFP. Primul-ministru canadian, Stephen Harper, a declarat ca daca motiunea sa va fi votata, Canada va trimite sase avioane de lupta F-18, un avion de alimentare, doua aeronave de supraveghere si un aparat de transport personal in Irak pentru a participa la luptele impotriva Statului Islamic. Aceasta desfasurare va implica 600 de militari canadieni.

David Cameron: Vom utiliza toate mijloacele pentru a infrange organizatia Statul Islamic

Marea Britanie va folosi toate mijloacele aflate la dispozitie pentru a incerca sa afle unde se afla ostaticii detinuti de gruparea Statul Islamic SI) si a infrange miscarea jihadista, a declarat sambata premierul britanic David Cameron, transmit Reuters si AFP.

David Cameron: Marea Britanie va utiliza toate mijloacele pentru a infrange Statul Islamic

Marea Britanie va folosi toate mijloacele aflate la dispozitie pentru a incerca sa afle unde se afla ostaticii detinuti de gruparea Statul Islamic SI) si a infrange miscarea jihadista, a declarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )