Libnet.ro
UNICEF

12:45

UPDATE Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, are in program o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
UPDATE Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, are in program o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, care viziteaza Romania in perioada 30-31 octombrie, are in programul oficial o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta. In agenda oficiala a vizitei mai sint trecute o intilnire cu premierul Ponta la Guvern, un discurs in fata Parlamentului, o intilnire cu presedintele Basescu la Cotroceni si o intilnire cu Vasile Blaga. continuă pe Hotnews

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, are in program o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, care viziteaza Romania in perioada 30-31 octombrie, are in programul oficial o vizita la Targu Jiu, colegiul unde candideaza Victor Ponta. In agenda oficiala a vizitei mai sint trecute o intilnire cu premierul Ponta la Guvern, un discurs in fata Parlamentului, o intilnire cu presedintele Basescu la Cotroceni si o intilnire cu Vasile Blaga.

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va fi prezent alaturi de Victor Ponta la lansarea candidatilor USL

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, va fi prezent, marti, 30 octombrie, in judetul Gorj, pentru inaugurarea statiei de epurare a apei de la Bumbesti Jiu. La acest eveniment va fi.

Oficial al Parlamentului European: In cadrul vizitei in Romania, Martin Schulz va merge la Targu Jiu cu premierul Ponta

Presedintele Parlamentului Europeana, Martin Schulz, vine saptamana viitoare in Romania ocazie cu care va merge in vizita la statia de epurare din Targu Jiu alaturi de premierul Victor Ponta, a declarat Marcin Grajewski, purtatorul de cuvant al liderului PE, pentru Mediafax. Oficialul european a precizat ca Schulz nu considera gestul deplasarii la Targu Jiu, impreuna cu Ponta, drept implicare in campania electorala.

Martin Schulz merge marti la Targu Jiu cu Ponta, Zgonea si Plumb. Programul vizitei presedintelui PE in Romania

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Romania, urmand sa se deplaseze, in prima zi, la Targu Jiu, impreuna cu presedintele Camerei.

Camera Deputatilor: Martin Schulz, merge marti la Targu Jiu cu Ponta, Zgonea si Plumb.

Presedintele PE, Martin Schulz, va face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Romania, urmand sa se deplaseze, in prima zi, la Targu Jiu, impreuna cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, informeaza Camera Deputatilor, potrivit Mediafax. Presedintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz, va efectua in perioada 30 octombrie-1 noiembrie, o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Camerei .

Theodor Stolojan i-a scris lui Martin Schulz, ingrijorat ca vizita acestuia la Targu Jiu se poate interpreta politic

Europarlamentarul Theodor Stolojan, i-a adresat o scrisoare presedintelui PE, Martin Schulz, in care arata ingrijorarea fata de posibilitatea ca prezenta oficialului UE la Targu Jiu, in timpul vizitei in.

Schulz efectueaza o vizita oficiala in Romania

Presedintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz, va efectua in perioada 30 octombrie - 1 noiembrie, o vizita oficiala in tara noastra, la invitatia presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Valeriu Zgonea, se arata intr-un comunicat de presa.

Preda: Schulz ar vrea sa anuleze vizita in Romania

Presedintele Parlamentului European PE) Martin Schulz, caruia nu i-a picat bine scrisoarea europarlamentarului PDL Theodor Stolojan legata de implicarea in campania electorala de la Bucuresti, se gandeste sa anuleze vizita programata in Romania, dupa cum scrie pe blogul sau liderul PDL Cristian Preda, preluat de Mediafax.

Presedintele Parlamentului European, prezent in Gorj, alaturi de premierul Ponta, in ziua lansarii candidatilor USL

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a va fi prezent marti, 30 octombrie, in judetul Gorj, pentru inaugurarea statiei de epurare a apei de la Bumbesti Jiu. La acest eveniment va fi prezent si premierul Victor Ponta, care va participa la lansarea candidatilor USL Gorj la alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )