Libnet.ro
UNICEF

01:05

Update: Proiect MAI: Structura pentru cautarea persoanelor disparute in cadrul Politiei Romane

Hotnews Hotnews,
 Update: Proiect MAI: Structura pentru cautarea persoanelor disparute in cadrul Politiei Romane

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a lansat in dezbatere publica, joi, proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute, care prevede, printre altele, constituirea, in cadrul Politiei Romane, a unei structuri specializate care se va numi Unitatea centrala pentru persoane disparute. continuă pe Hotnews

Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere publica proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a pus, joi seara, in dezbatere publica, proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute. Autoritatile pleaca de la premiza ca persoana disparuta se afla intr-o stare de pericol, iar statul are obligatia de a utiliza toate metodele si mijloacele disponibile pentru a da valoare dreptului fundamental la viata si la integritate fizica si psihica.

Marcel Vela: Vom propune o masura legislativa pentru infiintarea unei structuri specializate in disparitii de persoane

Ministerul Afacerilor Interne va propune o masura legislativa pentru infiintarea unei structuri specializate in disparitii de persoane, a declarat, joi, ministrul Marcel Vela, anunta Agerpres. Update: Ministerul Afacerilor Interne MAI) a lansat in dezbatere publica, joi, proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute, care prevede, printre altele, constituirea, in cadrul Politiei Romane, a unei structuri specializate care se va numi Unitatea centrala pentru persoane disparute.

SONDAJ: Angajatii din domeniul financiar au fost cei mai activi in cautarea unui nou job in ultimele trei luni

In luna noiembrie, candidatii din domeniul financiar au continuat sa fie cei mai activi in cautarea unui nou job, iar in total, peste 100. 000 de cautari pentru un job in acest domeniu au fost efectuate pe platforma BestJobs in perioada septembrie - noiembrie, unul dintre joburile vedeta fiind cel de client misterios.

Angajatii din domeniul financiar, cei mai activi in cautarea unui nou job

In luna noiembrie, candidatii din domeniul financiar au continuat sa fie cei mai activi in cautarea .

Lucian Viziteu sustine pedepse mai dure pentru fapte de abuz sexual impotriva minorilor

Deputatul USR, Lucian Stanciu Viziteu adeclarat ca a depus in Parlament alaturi de alti colegi, un proiect de lege care vizeaza cresterea pedepselor pentru persoanele condamnate pentru abuzuri sexuale impotriva minorilor. Viziteu este de parere ca in prezent legea este mult prea blanda, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Lucian Viziteu sustine pedepsele mai dure pentru fapte de abuz sexual impotriva minorilor

Deputatul USR, Lucian Stanciu Viziteu a declarat ca, alaturi de alti colegi, a depus in Parlament, un proiect de lege care vizeaza cresterea pedepselor pentru persoanele condamnate pentru abuzuri sexuale impotriva minorilor.

Unde sa calatoriti in 2020: de ce ar trebui sa fie Europa de est in capul listei. Sfaturi de la Forbes pentru americani, chiar mai bune pentru romani

Poate ca ati si explorat canalele Venetiei sau ati facut un tur cu bicicleta prin Copenhaga la o ora de varf. Nu exista niciun motiv sa va opriti din explorarea Europei dupa ce ati fost in cele mai populare destinatii tot ce aveti de facut este sa priviti spre rasarit. Retelele sociale ne-au aratat unde merg oamenii care folosesc Instagramul ca sa se inspire si unde dezvoltarea infrastructurii ca la Talin, viitorul nod de tranzit al Estoniei) aduce noi locuri care vor fi mai bine conectate, deci internetul a facut fara indoiala mai accesibile calatoriile spre tari mai indepartate. Nu a fost vreodata un timp mai potrivit pentru a explora minunile Europei de est, unde industria turismului este in crestere.

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )