Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Protest al agricultorilor in parcul Izvor din Bucuresti. Ce revendicari au oamenii

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Protest al agricultorilor in parcul Izvor din Bucuresti. Ce revendicari au oamenii

Agricultorii protesteaza, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. Traficul in zona este restrictionat. continuă pe România Liberă

UPDATE. Protest al agricultorilor in parcul Izvor din Bucuresti

Agricultorii protesteaza, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. Traficul in zona este restrictionat.

Protest al Agricultorilor, marti, in parcul Izvor din Bucuresti

Agricultorii vor protesta, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica.

UPDATE. Protestul fermierilor s-a incheiat. Ce promisiuni a facut ministrul Agriculturii

Agricultorii protesteaza, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. Traficul in zona este restrictionat.

Acest batran asteapta in fiecare zi la metroul din Bucuresti. O tanara s-a apropiat de el si a aflat ceva cutremurator

Un batran cu baston, palarie si o sacosa alb in mana poate fi vazut aproape zilnic la metroul din Bucuresti. Povestea lui a impresionat mii de oameni pe retelele de socializare. Pe.

Robert Negoita a obtinut cea mai categorica victorie din Bucuresti, la Sectorul 3

In Sectorul 3 din Bucuresti, candidatul PSD Robert Negoita nu a avut, practic, un contracandidat. Astfel, potrivit datelor sondajului IRES de la ora 20:00, Negoita a obtinut 60,3%. Pe locul doi, la.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns la o sectie de votare din Bucuresti: Am votat impotriva imposturii si demagogiei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns, duminica in jurul orei 8. 20, la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti, unde isi exercita dreptul de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. BEC: PSD a obtinut toate primariile de SECTOR din Bucuresti

UPDATE Luni: Clotilde Armande USB) a pierdut alegerile in fata candidatului PSD Daniel Tudorache, conform rezultatelor provizorii ale Biroului Electoral Central BEC). Cu acest nou rezultat, PSD reuseste sa obtina toate cele sase primarii de sector.

Tentativa de jaf la o banca din Bucuresti

Tentativa de jaf la o banca din centrul Capitalei. Un barbat mascat, inarmat cu un pistol cu bile, a intrat intr-o unitate bancara din sectorul 3, insa a fugit inainte de a lua vreo suma de bani, potrivit unor surse TV.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Programele tuturor candidatilor din Bucuresti au fost practic identice

Liderul Uniunii Salvati Bucurestiul, fost candidat la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, considera ca 90% din proiectele propuse in cadrul campaniei electorale pentru Primaria Capitalei au fost identice.

Vasile Blaga spune ca este dezamagit de rezultatul din Bucuresti, nu si de cel obtinut de PNL in tara: Avem peste 1.000 de primarii castigate

Copresedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, ca in sedinta BPN de miercuri liberalii vor discuta care sunt masurile care se impun, afirmand ca este dezamagit de rezultatul de la Bucuresti, nu insa si de cel obtinut de PNL in tara, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )