Libnet.ro
UNICEF

22:30

Acest batran asteapta in fiecare zi la metroul din Bucuresti. O tanara s-a apropiat de el si a aflat ceva cutremurator

Antena3 Antena3,
Acest batran asteapta in fiecare zi la metroul din Bucuresti. O tanara s-a apropiat de el si a aflat ceva cutremurator

Un batran cu baston, palarie si o sacosa alb in mana poate fi vazut aproape zilnic la metroul din Bucuresti. Povestea lui a impresionat mii de oameni pe retelele de socializare. Pe. continuă pe Antena3

Un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Ministrul Transporturilor: Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou, potrivit Agerpres.

Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest a declarat, astazi ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Imagini inedine de la metroul din Coreea de Nord (VIDEO,FOTO)

Un jurnalist de la Bussines Insider ce a vizitat Coreea de Nord a avut ocazia sa viziteze statiile de metrou din Coreea de Nord si sa faca publice mai multe fotografii si imagini video. Metroul din.

UPDATE. Protest al agricultorilor in parcul Izvor din Bucuresti. Ce revendicari au oamenii

Agricultorii protesteaza, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. Traficul in zona este restrictionat.

UPDATE. Protest al agricultorilor in parcul Izvor din Bucuresti

Agricultorii protesteaza, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. Traficul in zona este restrictionat.

Protest al Agricultorilor, marti, in parcul Izvor din Bucuresti

Agricultorii vor protesta, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica.

Robert Negoita a obtinut cea mai categorica victorie din Bucuresti, la Sectorul 3

In Sectorul 3 din Bucuresti, candidatul PSD Robert Negoita nu a avut, practic, un contracandidat. Astfel, potrivit datelor sondajului IRES de la ora 20:00, Negoita a obtinut 60,3%. Pe locul doi, la.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns la o sectie de votare din Bucuresti: Am votat impotriva imposturii si demagogiei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns, duminica in jurul orei 8. 20, la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti, unde isi exercita dreptul de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. BEC: PSD a obtinut toate primariile de SECTOR din Bucuresti

UPDATE Luni: Clotilde Armande USB) a pierdut alegerile in fata candidatului PSD Daniel Tudorache, conform rezultatelor provizorii ale Biroului Electoral Central BEC). Cu acest nou rezultat, PSD reuseste sa obtina toate cele sase primarii de sector.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )