Libnet.ro
UNICEF

14:01

UPDATE Rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA. Cum s-a schimbat situatia in functie de votul fiecarui stat

Hotnews Hotnews,
UPDATE Rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA. Cum s-a schimbat situatia in functie de votul fiecarui stat

Primele state unde s-au inchis urnele in alegerile prezidentiale din SUA au fost Virginia, Georgia, Indiana, Kentuky, South Carolina si Vermont, la 2. 00 ora Romaniei. Primele state indecise unde s-au inchis urnele au fost Virginia 2. 00 ora Romaniei), Ohio si Carolina de Nord 2. 30 ora Romaniei), Florida, New Hampshire si Pennsylvania 3. 00 ora Romaniei). Ultimul stat unde urmau sa se inchida urnele era Alaska, insa principalele retele de televiziune au proclamat victoria lui Obama cu mult inainte de anuntarea estimarilor pentru acest stat. HotNews. ro a transmis live text rezultatele alegerilor pe masura ce acestea au fost anuntate. Ora 6. 20 CNN: Obama va castiga statele Oregon si statul Ohio. Victoria din Ohio e declarata cruciala, iar posturile TV il declara invingator pe presedintele in exercitiuOra 6. 15 CNN: Obama va castiga in statul-cheie Iowa. Fox News: Romney va castiga in Missouri. Scor in Colegiul Electoral - Fox News: Obama 262 - Romney 203 Ora 6. 10 CNN: Obama va castiga in statele California, Hawaii, Washington; Romney va castiga in Idaho, Montana anuntat deja de Fox), Carolina de NordOra 5. 57 CNN: Obama va castiga in Minnesota, Romney in ArizonaOra 5. 50 Rezultate partiale dupa numararea a peste jumate din voturi: lupta extrem de stransa in majoritatea statelor indecise, potrivit CNNOra 5. 35 CNN estimeaza ca Romney il devanseaza pe Obama in votul popular. Fox News estimeaza la aceasta ora o egalitate de voturi in Colegiul Electoral. Fox: Romney - invingator in Montana, Obama - in New Mexico Ora 5. 05 CNN: Romney va castiga in UtahOra 5. 00 Fox News estimeaza ca Obama va castiga statul-cheie New HampshireOra 4. 38 Fox News estimeaza ca Obama va castiga in Wisconsin unul dintre statele indecisi PennsylvaniaOra 4:30 Schimbare in Florida. Mitt Romney trece la conducere cu doar cateva sute de voturi dupa numararea a 81% din voturi. Ora 4:15 Rezultate preliminare in state cheie: Florida - Obama conduce cu 50% dupa numararea a 67% din voturi; Ohio - Obama conduce cu 55% dupa numararea a 27% din voturi; Colorado - Romney conduce cu 62% dupa numararea a 9% din voturi. continuă pe Hotnews

UPDATE LIVE TEXT Rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA. Cum s-a schimbat situatia in functie de votul fiecarui stat

Primele state unde s-au inchis urnele in alegerile prezidentiale din SUA au fost Virginia, Georgia, Indiana, Kentuky, South Carolina si Vermont, la 2. 00 ora Romaniei. Primele state indecise unde s-au inchis urnele au fost Virginia 2. 00 ora Romaniei), Ohio si Carolina de Nord 2. 30 ora Romaniei), Florida, New Hampshire si Pennsylvania 3. 00 ora Romaniei). Ultimul stat unde urmau sa se inchida urnele era Alaska, insa principalele retele de televiziune au proclamat victoria lui Obama cu mult inainte de anuntarea estimarilor pentru acest stat. HotNews. ro a transmis live text rezultatele alegerilor pe masura ce acestea au fost anuntate. Ora 6. 20 CNN: Obama va castiga statele Oregon si statul Ohio. Victoria din Ohio e declarata cruciala, iar posturile TV il declara invingator pe presedintele in exercitiuOra 6. 15 CNN: Obama va castiga in statul-cheie Iowa. Fox News: Romney va castiga in Missouri. Scor in Colegiul Electoral - Fox News: Obama 262 - Romney 203 Ora 6. 10 CNN: Obama va castiga in statele California, Hawaii, Washington; Romney va castiga in Idaho, Montana anuntat deja de Fox), Carolina de NordOra 5. 57 CNN: Obama va castiga in Minnesota, Romney in ArizonaOra 5. 50 Rezultate partiale dupa numararea a peste jumate din voturi: lupta extrem de stransa in majoritatea statelor indecise, potrivit CNNOra 5. 35 CNN estimeaza ca Romney il devanseaza pe Obama in votul popular. Fox News estimeaza la aceasta ora o egalitate de voturi in Colegiul Electoral. Fox: Romney - invingator in Montana, Obama - in New Mexico Ora 5. 05 CNN: Romney va castiga in UtahOra 5. 00 Fox News estimeaza ca Obama va castiga statul-cheie New HampshireOra 4. 38 Fox News estimeaza ca Obama va castiga in Wisconsin unul dintre statele indecisi PennsylvaniaOra 4:30 Schimbare in Florida. Mitt Romney trece la conducere cu doar cateva sute de voturi dupa numararea a 81% din voturi. Ora 4:15 Rezultate preliminare in state cheie: Florida - Obama conduce cu 50% dupa numararea a 67% din voturi; Ohio - Obama conduce cu 55% dupa numararea a 27% din voturi; Colorado - Romney conduce cu 62% dupa numararea a 9% din voturi.

LIVE TEXT Rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA. Urmareste cum se schimba situatia in functie de votul fiecarui stat

Primele state unde se inchid urnele in alegerile prezidentiale din SUA sunt Virginia, Georgia, Indiana, Kentuky, South Carolina si Vermont, la 2. 00 ora Romaniei. Primele state indecise unde se vor inchide urnele sunt Virginia 2. 00 ora Romaniei), Ohio si Carolina de Nord 2. 30 ora Romaniei), Florida, New Hampshire si Pennsylvania 3. 00 ora Romaniei). Ultimul stat unde se inchid urnele este Alaska. HotNews. ro va va tine la curent cu rezultatele alegerilor pe masura ce acestea vor fi anuntate. Ora 3. 00 Fox News il declara pe Romney castigator in Georgia 16 voturi in Colegiul Electoral)Ora 2. 47 CNN, Fox News: Romney va castiga in Carolina de Sud 9 voturi in Colegiul Electoral). Ora 2. 35 CNN: Romney castiga West Virginia. Estimari preliminare pentru Ohio: 51% din voturi pentru Obama, 48% pentru Mitt Romney. Estimari preliminare pentru Carolina de Nord: egalitate 49%-49%. Ora 2. 30 CNN si Fox News il declara castigator pe Mitt Romney in Indiana 11 voturi in Colegiul Electoral). Indiana este primul stat care schimba tabara, dupa ce, in 2008, a votat cu Obama. Ora 2. 20 Primele exit poll-uri - CNN: Romney castiga in Kentuky 8 voturi in Colegiul Electoral), Obama in Vermont 3 voturi in Colegiul Electoral.

Pretul petrolului este in scadere pe fondul alegerilor prezidentiale din SUA

Pretul petrolului a scazut, astazi, pe piata din Asia ca urmare a profitului inregistrat de New York in mijlocul alegerilor prezidentiale din SUA, cel mai mare consumator de petrol din lume, informeaza sursele de presa.

UPDATE Pagina de Media: TVR a fost in revizie tehnica in noaptea alegerilor prezidentiala din SUA/ SRTv: Revizia nu a afectat accesul la informatii al telespectatorilor

Postul public de televiziune a fost in revizie tehnica in noaptea de marti spre miercuri, intre orele 2:00 si 6:00, noapte in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale din SUA, relateaza Pagina de Media. Reprezentantii TVR au declarat pentru sursa citata ca asemenea revizii au loc periodic la postul public, iar cea de aseara era programata de mai multa vreme. UPDATE Intr-un comunicat transmis presei, SRTvinformeaza ca spre deosebire de celelalte televiziuni generaliste, TVR 1 si-a adaptat programul astfel incat sa prezinte cele mai importante momente ale alegerilor prezidentiale din SUA adaugand ca revizia tehnica nu a afectat accesul la informatii al telespectatorilor.

Pagina de Media: TVR a fost in revizie tehnica in noaptea alegerilor prezidentiala din SUA

Postul public de televiziune a fost in revizie tehnica in noaptea de marti spre miercuri, intre orele 2:00 si 6:00, noapte in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale din SUA, relateaza Pagina de Media. Reprezentantii TVR au declarat pentru sursa citata ca asemenea revizii au loc periodic la postul public, iar cea de aseara era programata de mai multa vreme.

Geoana, despre alegerile prezidentiale din SUA: Interesul Americii pentru Romania ramane ...

Fostul presedinte al Senatului Mircea Geoana a salutat, miercuri, realegerea lui Barack Obama ca presedinte al Statelor Unite. Geoana considera ca, indiferent de cine se afla la Casa Alba, interesul aratat de administratia SUA fata de Romania va fi intotodeauna ridicat. Avem 50 de ani de parteneriat strategic cu americanii si sunt convins ca, daca ne vedem de treaba indiferent de cine este la Casa Alba, interesul pentru Romania ramane ridicat, a declarat Mircea Geoana la postul de .

UPDATE Wall Street, cresteri minime si prudenta inaintea prezidentialelor din SUA

New York Stock Exchange a incheiat luni o sedinta bursiera ezitanta, investitorii fiind prudenti in ajunul alegerilor prezidentiale din SUA al carui rezultat ramane incerta: Dow Jones a crescut cu 0. 15%, iar Nasdaq cu 0,59%. Wall Street a ramas calma pentru ca nimeni nu stie ce se va intampla maine, a sintetizat sedinta analistul Dan Greenhaus de la BTIG.

Wall Street, cresteri minime si prudenta inaintea alegerilor din SUA

New York Stock Exchange NYSE) a incheiat ieri o sedinta bursiera ezitanta, investitorii fiind prudenti in ajunul alegerilor prezidentiale din SUA, relateaza sursele de presa.

Alegerile din SUA, impuls pentru bursele europene

Bursele europene s-au inscris pe un curs ascendent ieri, pentru prima oara in ultimele patru sesiuni, in contextul alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )