Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Sedinta extraordinara a noului Guvern. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sedinta extraordinara a noului Guvern. ...

UPDATE: Premierul Victor POnta a declarat,miercuri seara, in sedinta de Guvern, ca programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este in proportie de 98-99% acela pe care Parlamentul deja l-a aprobat, relateaza Mediafax. Vreau sa ne uitam pe ce trebuie updatat in programul Guvernului, nu doar chestiuni de terminologie, ci si lucruri indeplinite deja si, in baza articolului 114 din Constitutie, sa ne adresam Parlamentului pentru ca, in termenele prevazute de regulamentele . continuă pe România Liberă

Componenta noului Guvern

UPDATE ora 17:00 Premierul Victor Ponta a prezentat componenta noului Cabinet, din care fac parte reprezentanti ai PSD, PC, UNPR. UDMR si independent.

Noul Guvern se reuneste, miercuri, in sedinta extraordinara.

Noii ministri, care au depus juramantul miercuri seara, se reunesc la Palatul Victoria, pentru o sedinta extraordinara, conform B1 TV. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Ponta a precizat anterior ca Guvernul va adopta si transmite Parlamentului un program politic care va actualiza programul de guvernare, pentru care isi va angaja .

Premierul Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Cum arata LISTA noului Executiv

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

VIDEO Victor Ponta a anuntat componenta noului Guvern: Ministrul Finantelor - Ioana Petrescu, 34 de ani/ Energie, ministru delegat - Razvan Nicolescu/ Ministrul Tineretului si Sportului - Gabriela Szabo

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, componenta noului guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Din noul cabinet fac parte reprezentanti ai PSD, UDMR, UNPR, PC si independenti, cea mai mare surpriza fiind propunerea pentru Ministerul Finantelor, respectiv Ioana Petrescu 34 ani), pana in prezent consilier al premierului Ponta pe probleme fiscale. Intra in articol pentru declaratiile premierului .

Premierul Ponta discuta din nou cu presedintele Basescu in incercarea de a debloca situatia noului guvern

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou miercuri cu presedintele Traian Basescu in incercarea de a gasi o solutie la deblocarea situatiei in care se afla noul guvern, Ponta III. Intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, seful statului a spus ca va numi ministri Guvernului Ponta III cand guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Premierul Victor Ponta prezinta NOUL Guvern

Premierul Victor Ponta anunta, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Urmareste LIVE declaratiile premierului- discutiile.

Liderii USD si UDMR s-au intalnit la Guvern, pentru a discuta procedurile de formare a noului Guvern

Liderii USD s-au intalnit, miercuri dimineata, la Palatul Victoria pentru a discuta procedurile despre formarea noului Guvern, la discutie fiind prezent si presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Premierul Victor.

Ziua negocierilor pentru formarea noului Guvern: De ce UDMR ar putea refuza intrarea la guvernare

Negocierile dintre UDMR si premierul Victor Ponta privitoare la componenta, programul si structura noului Guvern sunt programate sa debuteze astazi, in Parlament. Duminica, dupa ce surse politice au declarat in presa ca Uniunea nu va intra, totusi, la guvernare, premierul a infirmat informatiile si a tinut sa asigure ca UDMR va avea portofolii de ministri.

Ziua negocierilor pentru formarea noului Guvern: de ce UDMR ar putea refuza intrarea la guvernare

Negocierile dintre UDMR si premierul Victor Ponta privitoare la componenta, programul si structura noului Guvern sunt programate sa debuteze astazi, in Parlament. Duminica, dupa ce surse politice au declarat in presa ca Uniunea nu va intra, totusi, la guvernare, premierul a infirmat informatiile si a tinut sa asigure ca UDMR va avea portofolii de ministri.

Negocierile dintre Ponta si UDMR, pentru formarea noului guvern, amanate pentru aceasta dimineata

Negocierile dintre premierul Victor Ponta si liderii UDMR, pentru formarea noului guvern, au fost amanate pentru aceasta dimineata. Printre pretentiile UDMR se afla renuntarea la procesele cu primarii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )