Libnet.ro
UNICEF

01:06

Negocierile dintre Ponta si UDMR, pentru formarea noului guvern, amanate pentru aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
Negocierile dintre Ponta si UDMR, pentru formarea noului guvern, amanate pentru aceasta dimineata

Negocierile dintre premierul Victor Ponta si liderii UDMR, pentru formarea noului guvern, au fost amanate pentru aceasta dimineata. Printre pretentiile UDMR se afla renuntarea la procesele cu primarii. continuă pe Antena3

Ziua negocierilor pentru formarea noului Guvern: De ce UDMR ar putea refuza intrarea la guvernare

Negocierile dintre UDMR si premierul Victor Ponta privitoare la componenta, programul si structura noului Guvern sunt programate sa debuteze astazi, in Parlament. Duminica, dupa ce surse politice au declarat in presa ca Uniunea nu va intra, totusi, la guvernare, premierul a infirmat informatiile si a tinut sa asigure ca UDMR va avea portofolii de ministri.

Ziua negocierilor pentru formarea noului Guvern: de ce UDMR ar putea refuza intrarea la guvernare

Negocierile dintre UDMR si premierul Victor Ponta privitoare la componenta, programul si structura noului Guvern sunt programate sa debuteze astazi, in Parlament. Duminica, dupa ce surse politice au declarat in presa ca Uniunea nu va intra, totusi, la guvernare, premierul a infirmat informatiile si a tinut sa asigure ca UDMR va avea portofolii de ministri.

Ziua negocierilor pentru formarea noului Guvern: USD si UDMR au batut palma. Cine sunt ministrii propusi de Uniune

Negocierile dintre UDMR si premierul Victor Ponta privitoare la componenta, programul si structura noului Guvern erau programate sa debuteze astazi, in Parlament, dar surse politice au declarat pentru Adevarul ca liderii formatiunilor s-au intalnit inca de ieri si au ajuns la un acord informal ale carui elemente vor fi anuntate astazi.

Formarea noului Guvern: USD si UDMR au batut palma. Maghiarii pun presiune sa ia Ministerul Sanatatii

Negocierile dintre UDMR si premierul Victor Ponta privind componenta, programul si structura noului Guvern erau programate sa debuteze astazi, in Parlament, dar surse politice au declarat pentru Adevarul ca liderii formatiunilor s-au intalnit inca de ieri si au ajuns la un acord informal.

Radu Mazare: Nu am fost consultat cand s-a rupt USL si nici la formarea noului Guvern

Radu Mazare, primarul Constantei, a declarat, luni, ca nu a fost consultat in momentul ruperii USL si nici la infiintarea noului Guvern, precizand ca nu ii cunoaste pe noii ministri, relateaza Mediafax. in.

Ioan Ghise: Parlamentarii PNL nu vor vota pentru investirea noului guvern

Liberalii nu vor vota noul guvern cu care Victor Ponta vine marti in parlament. Anuntul a fost facut de senatorul PNL, Ioan Ghise. Victor Ponta a confirmat prezenta UDMR in noul Guvern format dupa ruperea USL.

Cum ar putea fi blocat Guvernul Ponta III.

Premierul Victor Ponta intentioneaza sa prezinte astazi, dupa terminarea negocierilor cu UDMR si minoritatile nationale, componenta noului cabinet. Daca votul de investitura in Parlament este ca si asigurat, Guvernul Ponta III ar putea sa se impiedice, cu ajutorul presedintelui Traian Basescu, la Curtea Constitutionala. Negocierile USD-UDMR pentru formarea unui Guvern Ponta III trebuiau sa demareze ieri, dupa ce conducerea extinsa a Uniunii i-a mandatat, sambata, pe liderii UDMR sa .

Basescu: UDMR are uneori solicitari excesive, in program sa fie reflectata complet ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca UDMR are uneori solicitari excesive, iar negocierile pentru formarea noului Guvern vor trebui reflectate complet in programul de guvernare. Ma intereseaza ca in programul de guvernare sa fie reflectata complet, complet, negocierea cu UDMR. Pentru ca uneori solicitarile UDMR sunt excesive, daca privim la istoria acestor solicitari, eu fiind unul dintre politicienii care sustin drepturile .

Guvernul Ponta 3: Sova la Transporturi, Oprea la MAI, Plumb la Munca si Szabo la Tineret. Vezi lista completa a ministrilor propusi

PremierulVictor Ponta a prezentat, luni, lista ministrilor propusi pentru formarea noului Guvern. Alaturi de celel 3 partide care au format USD, pentru sustinerea Guvernului s-au pronuntat UDMR, in baza.

Guvernul Ponta 3: Sova la Transporturi, Oprea la MAI, Plumb la Munca si Szabo la Tineret. Vezi lista completa a ministrilor propusi (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a prezentat, luni, lista ministrilor propusi pentru formarea noului Guvern. Alaturi de cele trei partide care au format USD, pentru sustinerea Guvernului s-au pronuntat UDMR, in baza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )