Libnet.ro
UNICEF

01:06

Noul Guvern se reuneste, miercuri, in sedinta extraordinara.

România Liberă România Liberă,
Noul Guvern se reuneste, miercuri, in sedinta extraordinara.

Noii ministri, care au depus juramantul miercuri seara, se reunesc la Palatul Victoria, pentru o sedinta extraordinara, conform B1 TV. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Ponta a precizat anterior ca Guvernul va adopta si transmite Parlamentului un program politic care va actualiza programul de guvernare, pentru care isi va angaja . continuă pe România Liberă

Ponta, in sedinta cu noii ministri. Ia in calcul angajarea raspunderii pe programul de ...

Premierul Victor Ponta i-a convocat la Guvern pe ministrii noului Cabinet, pentru o discutie cu acestia inainte de depunere juramantului din aceasta seara, si ia in calcul angajarea raspunderii pentru noul program de guvernare, dupa validarea Executivului, au declarat surse politice pentru Mediafax. Citeste si: Surse: Basescu ar putea semna miercuri decretele de numire a noilor ministri La ora transmiterii acestei stiri, la Guvern au venit deja Rovana Plumb si Doina Pana. Surse politice au .

Cabinetul Ponta III. Cine sunt noii ministri. Votul de investitura ar putea fi cerut maine.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta CEx a PSD, ca social-democratii au fost de acord cu propunerile pentru ministere si ca acest lucru reprezeinta un credit pentru mine si pentru acei ministri tineri tehnocrati. Ponta a mai spus ca presedintele Basescu nu poate sa conteste la CCR hotararea Parlamentului privind noul Guvern. --- UPDATE: Noii ministri, audiati marti de la 09. Votul in plenul reunit, la 15. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii incepand cu ora 9.00.

Noii ministri ai Guvernului Ponta III sunt audiati marti in comisii incepand cu ora 9. Votul in plenul reunite urmand sa fie dat la ora 15. Citeste si: Guvernul Ponta vrea sa isi schimbe imaginea cu sase independenti Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea a declarat, luni, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite, ca programul investirii noului Guvern cuprinde audierea ministrilor noi si cei cu portofolii noi, marti, intre orele 9. 00 si 13. 00, votul in plenul reunit urmand a se da .

VIDEO. Cu autocarul la Cotroceni. Noii ministri au depus juramantul.

Ceremonia de depunere a juramintelor de investitura in functii de catre noii ministri a avut loc, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, in prezenta sefului statului, a premierului Victor Ponta, a presedintelui Camerei si a vicepresedintelui Senatului, conform Mediafax. Este un moment important, o schimbare extrem de puternica de guvern, o noua compozitie politica. Mie nu imi ramane decat sa va doresc succes. Ma impresioneaza numarul mare de ministri tineri - si eu am incercat, cu unii am .

UPDATE. Cu autocarul la Cotroceni. Noii ministri au depus juramantul.

Ceremonia de depunere a juramintelor de investitura in functii de catre noii ministri a avut loc, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, in prezenta sefului statului, a premierului Victor Ponta, a presedintelui Camerei si a vicepresedintelui Senatului, conform Mediafax. Presedintele Traian Basescu a declarat ca este impresionat de numarul mare de ministri tineri din noul Cabinet. Ma impresioneaza numarul mare de ministri tineri, a spus Basescu, mentionand ca si el a dorit sa promoveze .

UPDATE. Cu autocarul la Cotroceni. Noii ministri depun juramantul.

UPDATE: Ceremonia de depunere a juramintelor de investitura in functii de catre noii ministri a inceput la Palatul Cotroceni, in prezenta sefului statului, a premierului Victor Ponta, a presedintelui Camerei si a vicepresedintelui Senatului, conform Mediafax. Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri, decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului. Potrivit decretului, se revoca din functia de membru al Guvernului: Daniel Constantin - ministrul Agriculturii .

Noii ministri, audiati marti de la 09.00. Votul in plenul reunit, la 15.00.

Seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca noii ministri vor fi audiati marti, intre orele 09. 00 si 13. 00, iar votul in plenul reunit se va incepand cu ora 15. 00, conform Mediafax. Citeste si: Cabinetul Ponta III. Cine sunt noii ministri. Votul de investitura ar putea fi cerut maine Zgonea a aratat ca programul audierilor din comisii incepe la ora 9. 00, cu vicepremierii, urmat de ceilalti ministri noi din Cabinetul Ponta III, dar si ministrii care si-au schimbat .

Neacsu, liderul grupului PSD din CD: Nu-i cunosteam personal pe noii ministri, stiam cate ...

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Marian Neacsu, a declarat, marti, ca nu ii cunostea personal pe noii ministri propusi de premierul Victor Ponta, el aratand ca doar stia cate ceva despre acestia si ca social-democratii au primit CV-urilor lor zilele trecute, informeaza Mediafax. Stiam cate ceva despre ei. Personal nu-i cunosteam, dar nu din faptul ca am primit zilele trecute CV-urile, ci i-am urmarit de-a lungul timpului in unele aparitii televizate, pe media financiara. Stiam .

UPDATE. Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii incepand cu ora 9.00.

Aurelia Cristea este audiata la Comisia pentru Munca. Pocora, purtatorul de cuvant al PNL o ataca pe Cristea: Nu inteleg ce cautati dumneavoastra aici UPDATE. Vicepremierul Gabriel Oprea este audiat in Comisia de Aparare. --- Noii ministri ai Guvernului Ponta III sunt audiati marti in comisii incepand cu ora 9. Votul in plenul reunite urmand sa fie dat la ora 15. Citeste si: Guvernul Ponta vrea sa isi schimbe imaginea cu sase independenti Presedintele Camerei, Valeriu .

Ponta, dupa acordul cu Basescu: Noul guvern va transmite catre Parlament un program politic care sa actualizeze programul de guvernare. Obiectul contestarii la CCR dispare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o declaratie de presa, dupa ce a ajuns la un acord cu presedintele privind noul Guvern, ca obiectul contestarii la Curtea Constitutionala dispare, din moment ce.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )