Libnet.ro
UNICEF

19:16

WTA Dubai: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5/ Calificare dramatica in semifinale

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5/ Calificare dramatica in semifinale

Simona Halep a oferit un meci interzis cardiacilor, favorita numarul unu calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Dubai dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova sportiva care o eliminase la Australian Open). A fost 6-3, 1-6, 7-5 pentru Simona, dupa o partida in care Halep a ratat patru mingi de meci si care a durat doua ore si 7 minute. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, in sferturi la Dubai

Simona Halep si Ekaterina Makarova se intalnesc in sferturile turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei.

WTA Dubai: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-4, 6-3/ Calificare in sferturi - Urmeaza duelul cu Makarova

Simona Halep cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai. Numarul patru in ierarhia WTA, Halep a invins-o in doua seturi pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA) - partida a durat o ora si 20 de minute. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, jucatoare care a eliminat-o la ultima editie de la Australian Open.

WTA Dubai: Simona Halep vs Daniela Hantuchova 6-2, 6-0/ In optimi, fara emotii - Expresul de Constanta

Simona Halep favorita numarul unu) s-a calificat in turul trei al turneului WTA de la Dubai, dupa ce a invins-o categoric pe Daniela Hantuchova locul 47 in ierarhia WTA), scor 6-2, 6-0 partida a durat o ora si 13 minute). In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA).

Petra Kvitova a fost eliminata in optimile turneului de la Dubai: Simona Halep ar putea reveni pe locul 3WTA

Petra Kvitova 3 WTA), a doua favorita a turneului Premier 5 de la Dubai, a fost eliminata, miercuri, in turul trei al competitiei, relateaza Mediafax. Jucatoarea ceha a fost invinsa cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3,.

GAME cu GAME Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai

Simona Halep si-a luat revansain fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua au jucat din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

LIVE Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai

Simona Halep are ocazia revansei in fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua joaca din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

LIVE Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep are ocazia revansei in fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua joaca din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep in Dubai: La plimbare prin desert calare pe o camila! (FOTO)

Favorita nr. 1 in turneul feminin de tenis din Dubai, Simona Halep a fost primita regeste de organizatori. intr-o fotografie postata pe contul de Twitter al WTA, romanca apare calare pe o camila.

UPDATE WTA Dubai: Radwanska, Venus Williams (detinatoarea titlului), Ivanovic si Kvitova, eliminate in turul al treilea/ Ekaterina Makarova in sferturi, s-ar putea intalni cu Halep

Agnieszka Radwanska, favorita numarul cinci, a fost invinsa de Garbine Muguruza, scor 4-6 2-6, in o ora si 16 minute, in turul al treilea al turneului Premier de la Dubai. La randul sau, Ekaterina Makarova, favorita numarul sase, s-a calificat miercuri in sferturi, dupa ce invins-o pe Zarina Diyas, scor 6-3 6-4. 30: Ana Ivanovic si Petra Kvitova au fost de asemenea eliminate in turul trei. Vezi in text rezultatele zilei Daca trece de Tsvetana Pironkova meciul incepe la 17. 00 ora Romaniei), Simona Halep o va intalni pe Makarova in sferturile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )