Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Un soldat de la unitatea militara din Targu Jiu s-a sinucis cu arma din dotare

Adevărul Adevărul,
UPDATE Un soldat de la unitatea militara din Targu Jiu s-a sinucis cu arma din dotare

Un cadru militar de la unitatea din municipiul Targu Jiu si-a pus capat zilelor. Acesta s-a impuscat cu arma din dotare. continuă pe Adevărul

Un soldat a fost gasit impuscat la unitatea militara din Targu Jiu

Un soldat a fost gasit impuscat, miercuri dimineata, in post, la unitatea militara din Targu Jiu, relateazaB1 TV. in urma primelor cercetari se pare ca soldatul in varsta de 25 de ani s-ar fi.

Un soldat de la unitatea militara din Targu Jiu s-a sinucis cu arma din dotare

Un cadru militar de la unitatea din municipiul Targu Jiu si-a pus capat zilelor. Acesta s-a impuscat cu arma din dotare.

UPDATE: Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap.

UPDATE: Militarul care a fost gasit impuscat in cap in incinta unei unitati din Targu Jiu a avut un comportament normal pana la acest tragic eveniment, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al unitatii militare, maior Dorin Dumitru, citat de Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Unitatii militare 01541 din Targu Jiu, maior Dorin Dumitru, ancheta in cazul mortii caporalului Ion Adrian Toader este facuta de Parchetul Militar Craiova, precum si de o comisie numita de comandantul .

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap, miercuri, de un coleg care a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, dupa care si-a anuntat superiori, transmite Mediafax.

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap in aceasta dimineata. Barbatul avea 26 de ani si era caporal. Panar in prezent, nu s-au stabilit motivele din spatele acestei tragedii. Autoritatile.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap, miercuri, de un coleg care a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, dupa care si-a anuntat superiori, transmite Mediafax.

Ponta participa la deschiderea anului scolar la un colegiu din Targu-Jiu.

Primul-ministru Victor Ponta participa la deschiderea anului scolar la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu. Numarul elevilor care incep anul scolar 2013 - 2014 in Capitala a crescut cu aproape 5. 000, ajungand la 241. 930, acestia fiind inscrisi in peste 400 de unitati de invatamant de stat. In anul scolar 2013 - 2014 vor functiona 425 de unitati de invatamant, dintre care 406 in invatamantul de masa si 19 in invatamantul special.

Militarul de la Targu Jiu s-a impuscat accidental, in timp ce-si curata arma din dotare

Soldatul care a fost gasit impuscat in cap la o unitate militara din Targu Jiu miercuri dimineata isi curata arma din dotare, inainte de a iesi din post, moment in care arma s-a descarcat accidental,.

Militarul gasit impuscat la Targu Jiu isi curata arma din dotare care s-a descarcat ...

Militarul gasit impuscat in cap in incinta unei unitati din Targu Jiu trebuia sa iasa din post si isi curata arma din dotare, care la un moment dat s-a descarcat accidental, sustin surse judiciare, conform Mediafax. Conform surselor citate, caporalul Ion Aurel Toader trebuia sa iasa din postul de paza si isi curata arma din dotare. Dupa ce a scos incarcatorul pistolului mitraliera, militarul nu a observat ca pe teava mai ramasese un glont, astfel ca arma s-a descarcat accidental. Militarul a .

Medicii chirurgi de la Spitalul Judetean Targu Jiu s-au revoltat din cauza lipsei de anestezic

Medicii chirurgi din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu s-au revoltat, ieri, din cauza lipsei unor medicamente folosite la efectuarea anesteziei in cazul operatiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )