Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor

Hotnews Hotnews,
 UPDATE SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP. continuă pe Hotnews

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP.

SUA au utilizat in Afganistan cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin

Statele Unite au folosit in Afganistan cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin, a anuntat astazi un purtator de cuvant al Pentagonului, citat de AFP.

SUA lanseaza cea mai mare bomba non-nucleara. Tinta: Afganistan

Patru oficiali ai armatei americane au dezvaluit ca Washingtonul a lansat o bomba uriasa in Afganistan. Potrivit primelor informatii, bomba poreclita MOAB a fost lansata in jurul orei locale 19. 30 ora Romaniei), fiind vorba de cea mai mare bomba.

Fortele aeriene ale SUA au folosit cea mai distrugatoare arma din arsenalul conventional

SUA a folosit cea mai distrugatoare bomba din arsenalul non-nuclear, anunta surse de la Pentagon. Dispozitivul, alintat MOAB Mama tututor bombelor - n. r. ) a fost folosit in Afganistan,.

SUA au lansat cea mai mare bomba non-nucleara in Afganistan: Mama tuturor bombelor a avut ca tinta tuneluri ale ISIS

Armata americana a lansat joi in Afganistan cea mai mare bomba non-nucleara lansata vreodata de Statele Unite, informeaza CNN. Este vorba despre MOAB, cunoscuta drept mama tuturor.

SUA au lansat cea mai mare bomba non-nucleara in Afganistan: Mama tuturor bombelor a avut ca tinta tuneluri ale ISIS (VIDEO)

Armata americana a lansat joi in Afganistan cea mai mare bomba non-nucleara lansata vreodata de Statele Unite, informeaza CNN. Este vorba despre MOAB, cunoscuta drept mama tuturor.

Cea mai mare expozitie dedicata lui Stefan Luchian din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2017

Cea mai mare expozitie dedicata lui Stefan Luchian din ultimii 50 de ani va fi organizata la Pavilionul Muzeal de la Art Safari, intre 19 mai - 18 iunie, si va cuprinde opere ale artistului din peste 20 de institutii muzeale, dar si din cele mai importante colectii private.

Masa puterilor noastre, de Petre Barbu, desemnata Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2016

Textul Masa puterilor noastre, scris de jurnalistul si scriitorul Petre Barbu, a fost desemnat castigatorul concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2016, a anuntat, miercuri, Uniunea Teatrala din Romania UNITER).

Secretele unui barista: cum ne preparam cea mai buna cafea acasa, fara aparate performante si costisitoare

Laurentiu Stefan, trainer la Transylvanian Barista Academy, a explicat pentru Adevarul cum preparam cea mai buna cafea acasa. El a sustinut ca este un mit ideea ca aparatul cu care preparam cafeaua trebuie sa fie foarte scump si performant pentru a avea o cafea buna.

Fiica Madonnei in cea mai JENANTA ipostaza! Cum a aparut tanara pe plaja (FOTO)

Madonna este cea mai controversata si nonconformista vedeta de la Hollywood, insa ca mama, poate sa observe si ea greselile pe care le face fata ei. Se pare ca Lourdesnu a putut sa se acomodeze cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )