Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA au lansat cea mai mare bomba non-nucleara in Afganistan: Mama tuturor bombelor a avut ca tinta tuneluri ale ISIS (VIDEO)

B1 B1,
SUA au lansat cea mai mare bomba non-nucleara in Afganistan: Mama tuturor bombelor a avut ca tinta tuneluri ale ISIS (VIDEO)

Armata americana a lansat joi in Afganistan cea mai mare bomba non-nucleara lansata vreodata de Statele Unite, informeaza CNN. Este vorba despre MOAB, cunoscuta drept mama tuturor. continuă pe B1

SUA au lansat cea mai mare bomba non-nucleara in Afganistan: Mama tuturor bombelor a avut ca tinta tuneluri ale ISIS

Armata americana a lansat joi in Afganistan cea mai mare bomba non-nucleara lansata vreodata de Statele Unite, informeaza CNN. Este vorba despre MOAB, cunoscuta drept mama tuturor.

SUA lanseaza cea mai mare bomba non-nucleara. Tinta: Afganistan

Patru oficiali ai armatei americane au dezvaluit ca Washingtonul a lansat o bomba uriasa in Afganistan. Potrivit primelor informatii, bomba poreclita MOAB a fost lansata in jurul orei locale 19. 30 ora Romaniei), fiind vorba de cea mai mare bomba.

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP.

UPDATE SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP.

SUA au utilizat in Afganistan cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin

Statele Unite au folosit in Afganistan cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin, a anuntat astazi un purtator de cuvant al Pentagonului, citat de AFP.

Cea mai mare expozitie dedicata lui Stefan Luchian din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2017

Cea mai mare expozitie dedicata lui Stefan Luchian din ultimii 50 de ani va fi organizata la Pavilionul Muzeal de la Art Safari, intre 19 mai - 18 iunie, si va cuprinde opere ale artistului din peste 20 de institutii muzeale, dar si din cele mai importante colectii private.

Topul oraselor lumii cu cea mai mare rata a violentei: unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de omucidere

Consiliul pentru Securitate a realizat raportul anual al oraselor in care se inregistreaza cea mai mare rata a violentei. Au fost luate in calcul criterii precum numarul cazurilor de omucidere, violenta bandelor de traficanti de droguri si instabilitatea politica.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

DNA, despre proiectul de modificare a codurilor penale: Propunerile sunt, in cea mai mare parte, oportune. Se impun unele observatii tehnice

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, intr-un raspuns pentru Mediafax, ca propunerile formulate in cadrul proiectului de modificare a codurilor penale sunt, in mare, oportune, insa se impun unele observatii tehnice, care au fost trimise catre Ministerul Justitiei.

DNA, despre proiectul de modificare a Codurilor Penale: Propunerile sunt, in cea mai mare parte, oportune. Se impun unele observatii tehnice

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, intr-un raspuns pentru Mediafax, ca propunerile formulate in cadrul proiectului de modificare a Codurilor Penale sunt, in mare, oportune, insa se impun unele observatii tehnice, care au fost trimise catre Ministerul Justitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )