Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE. Suedia este prima tara din UE care recunoaste statul PALESTINA. Ministrul isreaelian de externe: Orientul Mijlociu este mai complicat decat asamblarea mobilei Ikea

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Suedia este prima tara din UE care recunoaste statul PALESTINA. Ministrul isreaelian de externe: Orientul Mijlociu este mai complicat decat asamblarea mobilei Ikea

Guvernul de la Stockholm a recunoscut, joi, prin decret statul Palestina. Suedia devine astfel prima tara occidentala a Uniunii Europene care ia aceasta decizie. continuă pe România Liberă

PREMIERA: Suedia este prima tara occidentala din UE care recunoaste statul Palestina

Guvernul de la Stockholm a recunoscut, joi, prin decret statul Palestina. Suedia devine astfel prima tara occidentala a Uniunii Europene care ia aceasta decizie.

Chile devine prima tara din America Latina care va cultiva marijuana in scopuri medicinale

Chile a devenit, miercuri, prima tara din America de Sud care cultiva marijuana in scopuri terapeutice, informeaza ABC News. Aceasta este prima cultura medicinala autorizata in America Latina. Este un moment.

Chile, prima tara din America Latina care va cultiva marijuana in scopuri medicinale

Chile a devenit, miercuri, prima tara din America de Sud care cultiva marijuana in scopuri terapeutice, primele seminte fiind plantate pentru germinare, inainte de a fi mutate pe un teren aflat in proprietatea.

Prima tara din Europa Occidentala care recunoaste statul Palestina

Guvernul suedez a anuntat, joi, recunoasterea prin decret a statului Palestina, fiind prima tara occidentala a Uniunii Europene care ia aceasta decizie, relateaza AFP.

Este un pas important. Suedia, prima tara occidentala din UE care recunoaste statul Palestina

Suedia a devenit prima tara occidentala din UE care recunoaste statul Palestina. Anuntul a fost facut de ministrul suedez de Externe, relateaza AFP. Astazi, Guvernul ia decizia de a recunoaste statul.

Suedia a devenit prima tara occidentala din Uniunea Europeana care a recunoscut statul Palestina

Guberul suedez a recunoscut, joi, prin decret statul Palestina, devenind prima tara occidentala a Uniunii Europene care ia aceasta decizie, relateaza AFP. Astazi, Guvernul ia decizia de a recunoaste statul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )