Libnet.ro
UNICEF

01:05

URARI DE PASTE! Cele mai calde URARI DE PASTE pentru cei dragi

Antena3 Antena3,
URARI DE PASTE! Cele mai calde URARI DE PASTE pentru cei dragi

URARI DE PASTE Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru. continuă pe Antena3

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE. Ce sa le urezi celor dragi

Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru.

MESAJE DE PASTE: Idei de SMS-uri pentru cei dragi si pentru colegi

Pastele este un moment de impacare, iubire, iertare si reconectare cu prietenii si familia. Spune-le celor dragi ce mult inseamna ei pentru tine. Daca nu ai inspiratie si nu-ti gasesti cuvintele potrivite, Romania Libera iti ofera cateva sugestii de SMS-uri potrivite.

RETETE DE PASTE. Cele mai bune RETETE DE PASTE. Cum sa faci friptura perfecta de miel si placinte

Potrivit bucatarilor cu experienta, de pe masa de Paste nu pot sa lipseasca friptura de miel si tarta cu branza dar, intotdeauna cele mai simple preparate sunt si clee mai.

Aglomeratie la cumparaturi inainte de Paste: Cele mai cautate produse sunt carnea de miel, ouale, fructele si legumele (VIDEO)

Aglomeratie si la cumparaturi. Oua, vopsea, carne de miel, drob, cozonac, vin si fructe. Acestea sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada. Bucuresetenii au alocat anul acesta pentru masa de.

Cum alegem cele mai sigure produse pentru masa de Paste

Prospetimea este criteriul de baza atunci cand alegem produsele pe care le punem pe masa de Paste. Specialistii ii incurajeaza pe consumatori sa le cumpere doar din locurile autorizate si nu de pe marginea strazii, pentru a fi siguri ca pun pe masa cele mai sigure alimente pentru propria sanatate.

CFR Calatori suplimenteaza trenurile pe rutele cele mai aglomerate

In minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste si de 1 Mai, trenurile de pe rutele cele mai solicitate printre care si Trenurile Tineretului si Trenurile Litoral vor fi suplimentate, anunta CFR intr-un comunicat de presa.

CFR Calatori suplimenteaza trenurile pe rutele cele mai aglomerate

In minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste si de 1 Mai, trenurile de pe rutele cele mai solicitate printre care si Trenurile Tineretului si Trenurile Litoral vor fi suplimentate, anunta CFR intr-un comunicat de presa.

Cele mai ieftine masini electrice second-hand, alternativa pentru romanii care vor un autoturism nepoluant

Automobilele ecologice castiga, in tarile dezvoltate, tot mai multa popularitate in fata celor clasice, cu combustie interna. Inovatiile si perfectionarile tehnologice au demodat masinile electrice privite, acum cativa ani, drept mofturi scumpe, atat cat sa poata fi accesibile pentru orice roman din clasa de mijloc. Iata care sunt cele mai ieftine masini electrice second-hand.

Cum a pus mafia sarba mana pe cele mai valoroase comori dacice: traficul cu bratari de aur comandat de Ilic Ljubisa

Unul dintre cele mai vechi dosare ale cautatorilor de comori din Muntii Orastie este aproape de sentinta definitiva. in dosarul tezaurelor, in care zece oameni sunt condamnati pe fond, au fost anchetati mai multi interlopi sarbi, pentru ca au creat o retea care se preocupa cu traficul de obiecte antice, iar cu ajutorul ei au fost scoase din tara o serie de artefacte antice extrem de valoroase.

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevarul va prezinta bataliile pentru fotoliul de primar din marile orase. Iata cum se prefigureaza lupta electorala in cele mai mari orase ale Romaniei, ordonate alfabetic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )