Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevarul va prezinta bataliile pentru fotoliul de primar din marile orase. Iata cum se prefigureaza lupta electorala in cele mai mari orase ale Romaniei, ordonate alfabetic. continuă pe Adevărul

PASTE 2016. Acestea sunt cele mai inedite oua din lume - GALERIE FOTO

Oul a inspirat, din vechi timpuri, numeroase legende, basme, o intreaga literatura. Pe langa simbolurile creatiei si ale vietii pe care le reprezinta, oul are si un rol decorativ in perioada.

ALEGERI LOCALE 2016. Denunt penal la DNA impotriva candidatilor din Bucuresti

Avand in vedere termenele foarte scurte de strangere a semnaturilor de sustinere a candidatilor de 2-3 zile, in unele cazuri), precum si informatiile de notorietate publ.

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume? Este intrebarea pe care o adreseaza anual revista People. Rezultatele nu difera foarte mult de la un an la altul, preferatele cititorilor fiind actritele. Jennifer Aniston este castigatoarea trofeului, iar in coada clasamentului este, anul acesta, rivala ei de o viata, Angelina Jolie.

Adevarul Live de la ora 15.00: Cum ne poate imbolnavi postul si care sunt cele mai importante recomandari pentru masa de Paste

In perioada postului mare, dar si dupa Paste, cabinetele medicilor se umplu de romani cu probleme de sanatate create fie de dezechilibrele cauzate de alimentatia din timpul postului, fie de consumul prea mare de alimente la mesele festive. Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, ne ofera cele mai importante trucuri pentru Sarbatori fara batai de cap.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Este putin probabil sa mai fiu in fruntea partidului dupa alegerile locale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca este putin probabil ca dupa alegerile locale din 5 iunie sa mai fie liderul partidului, afirmand ca modernizarea partidului.

ALEGERI LOCALE 2016. Marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor

Partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti mai pot depune pana marti, in.

Cele mai frecvente greseli facute de soferi pe timp de ploaie. Cat de periculoasa poate fi piatra cubica umeda

Precipitatiile anuntate in urmatoarea perioada pot influenta considerabil desfasurarea traficului auto. Iata care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand conduceti sau sunteti pieton pe timp de ploaie, conform Brigazii Rutiere Bucuresti.

Care sunt cele mai bune si sanatoase metode de a slabi?

Atunci cand simti ca a sosit timpul sa dai cateva kilograme jos, esti pusa in situatia de a nu sti exact la care metoda sa apelezi, ca sa nu te lovesti de efectul de yo-yo si sa nu iti afectezi sanatatea, cel din urma lucru putandu-se intampla in conditiile in care tinem niste diete foarte drastice ori cand ne indreptam atentia spre pastile de slabit care promit ca ne ajuta sa slabim zeci de kilograme in doar cateva saptamani total fals!.

Cine sunt candidatii cu cele mai mari sanse la primariile de sector

Sociologul Marius Pieleanu a spus duminica, la Antena 3, cine crede ca vor fi viitori primari ai celor sase sectoare din Bucuresti, dar si edilul Capitalei, bazandu-se pe.

Cele mai penibile intamplari din campanie

Corturile de campanie ale lui Nicusor Dan au ajuns adapost pentru oamenii strazii, candidatul PMP la Primaria Cluj apare pe afisul de campanie cu capul in jos, iar acestea nu sunt sin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )