Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai ieftine masini electrice second-hand, alternativa pentru romanii care vor un autoturism nepoluant

Adevărul Adevărul,
Cele mai ieftine masini electrice second-hand, alternativa pentru romanii care vor un autoturism nepoluant

Automobilele ecologice castiga, in tarile dezvoltate, tot mai multa popularitate in fata celor clasice, cu combustie interna. Inovatiile si perfectionarile tehnologice au demodat masinile electrice privite, acum cativa ani, drept mofturi scumpe, atat cat sa poata fi accesibile pentru orice roman din clasa de mijloc. Iata care sunt cele mai ieftine masini electrice second-hand. continuă pe Adevărul

VIDEO Romania negociaza cu un producator de masini electrice deschiderea unei uzine. Ministrul Economiei, Costin Borc: Exista discutii la nivel incipient. Mai lipsea sa ma intrebati daca e o companie al carei nume incepe cu T si se termina cu esla. S-ar

Romania are discutii incipiente pentru atragerea unui producator de masini electrice, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei. Intrebat daca e vorba despre o companie europeana sau una americana, Costin Borc a raspuns: Mai lipsea sa ma intrebati daca e o companie al carei nume incepe cu T si se termina cu esla. S-ar putea. S-ar putea.

Cele mai ciudate editii speciale de masini

Nu intotdeauna o editie speciala este si reusita. Unele masini in editii limitate arata deosebit, sunt atragatoare si atrag priviri, dar altele arata ingrozitor. Vezi in prezentarea urmatoare cum arata cateva dintre cele mai nereusite editii speciale.

Raport ingrijorator: Jucariile sunt cele mai periculoase produse vandute in UE

Cel mai recent raport al Comisiei Europene releva faptul ca jucariile sunt cele mai periculoase vandute in UE. Acestea aveau in compozitie materiale toxice, fie puteau produce rani copiilor. Si bijuteriile au avut un grad de periculozitate ridicat.

Aglomeratie la cumparaturi inainte de Paste: Cele mai cautate produse sunt carnea de miel, ouale, fructele si legumele (VIDEO)

Aglomeratie si la cumparaturi. Oua, vopsea, carne de miel, drob, cozonac, vin si fructe. Acestea sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada. Bucuresetenii au alocat anul acesta pentru masa de.

RETETE DE PASTE. Cele mai bune RETETE DE PASTE. Cum sa faci friptura perfecta de miel si placinte

Potrivit bucatarilor cu experienta, de pe masa de Paste nu pot sa lipseasca friptura de miel si tarta cu branza dar, intotdeauna cele mai simple preparate sunt si clee mai.

URARI DE PASTE! Cele mai calde URARI DE PASTE pentru cei dragi

URARI DE PASTE Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE. Ce sa le urezi celor dragi

Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru.

Cum a pus mafia sarba mana pe cele mai valoroase comori dacice: traficul cu bratari de aur comandat de Ilic Ljubisa

Unul dintre cele mai vechi dosare ale cautatorilor de comori din Muntii Orastie este aproape de sentinta definitiva. in dosarul tezaurelor, in care zece oameni sunt condamnati pe fond, au fost anchetati mai multi interlopi sarbi, pentru ca au creat o retea care se preocupa cu traficul de obiecte antice, iar cu ajutorul ei au fost scoase din tara o serie de artefacte antice extrem de valoroase.

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevarul va prezinta bataliile pentru fotoliul de primar din marile orase. Iata cum se prefigureaza lupta electorala in cele mai mari orase ale Romaniei, ordonate alfabetic.

Omul din PSD cu cele mai mari sanse sa preia sefia Camerei Deputatilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache este creditat cu cele mai mari sansa sa ii succeada in functie lui Valeriu Zgonea pe linie parlamentara, au precizat surse social-democrate pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )