Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varianta Oituz din Slatina, inchisa partial pentru trei luni

Adevărul Adevărul,
Varianta Oituz din Slatina, inchisa partial pentru trei luni

In urmatoarele trei luni, sensul de urcare pe varianta Oituz din municipiul Slatina va fi inchis pentru a permite efectuarea lucrarilor de introducere a retelei de apa si canalizare. Masura a fost pusa in practica incepand de luni - 3 septembrie. continuă pe Adevărul

Cristian Preda: Victor Ponta mai stă trei luni şi jumătate la Palatul Victoria

Prim-vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, a afirmat că, având în vedere decizia de organizare a alegerilor parlamentare în 9 decembrie, Victor Ponta mai stă trei luni şi jumătate la Palatul Victoria, dacă nu intervine vreo demisie sau nu trece o moţiune de cenzură, conform HotNews. ro.

Analistii CFA Romania se asteapta la o medie a cursului euro/leu de 4,6 in urmatoarele 6 luni si de 4,65 pentru orizontul de un an

Analistii romani membri ai Chartered Financial Analyst Romania au calculat pentru luna august o valoare a indicatorului de incredere macroeconomica a fost de 24,8, in crestere fata de luna anterioara, datorata in special imbunatatirii indicatorului de anticipatii. Indicatorul conditiilor curente a fost de 17,3, iar indicatorul anticipatiilor a inregistrat valoarea de 28,6. In ceea ce priveste cursul de schimb EUR/RON, mediana anticipatiilor pentru orizontul de 6 luni este 4,6000 fata de 4,7000 in luna anterioara), iar pentru orizontul de 12 luni este de 4,6500 fata de 4,6000 in exercitiul anterior). |Vezi in atasament toti indicatorii CFA.

Rulmentul Braşov va asambla rulmenţi în două-trei luni

Reluarea activităţii în halele fostei uzine braşovene Rulmentul mai are de aşteptat câteva luni. Suntem în stadiul de reparaţii de utilaje.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )