Libnet.ro
UNICEF

20:15

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

B1 B1,
Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, relateaza AFP. intrebat daca vor mai exista caricaturi cu Mahomed in viitorul numar al revistei, avocatul revistei. continuă pe B1

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP. intrebat la postul FranceInfo daca vor exista caricaturi.

Viitorul numar al Charlie Hebdo va contine caricaturi cu profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice saptamanale Charlie Hebdo va contine caricaturi cu profetul Mahomed, a anuntat astazi Richard Malka, avocatul publicatiei, citat de AFP.

UPDATE Urmatorul numar din Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare si va contine caricaturi ale profetului Mahomed

UPDATE Numarul de miercuri al revistei satirice Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum a fost prevazut initial, a anuntat distribuitorul revistei, MLP, care primeste avalanse de comenzi din Franta si din strainatate, potrivit Mediafax. Urmatorul numar din Charlie Hebdo, pregatit de supravietuitorii atentatului sangeros impotriva cotidianului satiric, va continua sa ia in vizor politica si religiile si va include evident caricaturi ale profetului Mahomed, spune avocatul saptamanalului, citat de AFP.

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a saptamanalului satiric Charlie Hebdo va fi imprimata in trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum fusese prevazut initial, a anuntat Messageries lyonnaises de presse MLP),.

Un ziar german a fost vizat de un atac dupa ce a publicat caricaturi cu Mohamed ale revistei Charlie Hebdo

Hamburger Morgenpost, un cotidian din Hamburg Germania) a fost tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminica dimineata, dupa ce a publicat caricaturi cu profetul Mohamed ale revistei satirice franceze Charlie.

Urmatorul numar al Charlie Hebdo va avea un tiraj-record si va fi distribuit in afara Frantei

Urmatorul numar al saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, care va aparea pe piata miercurea viitoare, este cerut cu insistenta si in strainatate si va fi distribuit cel putin in alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat mai multe surse.

Atentat terorist in Franta. Decriptarea, pagina cu pagina, a ultimului numar din Charlie Hebdo. Ce aveau ziaristii in fata in momentul in care au fost asasinati

Unul dintre cei mai importanti oameni de cultura romani contemporani, scriitorul iesean Dan Alexe, explica, pagina cu pagina, ce au vrut sa transmita ziaristii de la Charlie Hebdo in ultimul numar al saptamanalului, cel pe care-l aveau pe masa de sedinta cand au fost atacati de teroristi.

Noi caricaturi cu Profetul Mahomed, in revista Charlie Hebdo

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP, transmite Mediafax.

Imaginea care a CUTREMURAT lumea. Cum arata redactia Charlie Hebdo IMEDIAT dupa atentat

Publicatia franceza Le Monde a publicat o imagine realizata in sediul revistei Charlie Hebdo, la scurt timp dupa atacul sangeros in care zece jurnalisti si doi politisti au fost omorati. in imagine se.

Google a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor Charlie Hebdo

Panglica neagra Google. Motorul de cautare Google Romania a decis sa adauge, joi, o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atentatului comis la sediul revistei Charlie Hebdo din Paris, atac in care si-au pierdut viata 12 persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )