Libnet.ro
UNICEF

01:05

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare

B1 B1,
Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a saptamanalului satiric Charlie Hebdo va fi imprimata in trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum fusese prevazut initial, a anuntat Messageries lyonnaises de presse MLP),. continuă pe B1

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, relateaza AFP. intrebat daca vor mai exista caricaturi cu Mahomed in viitorul numar al revistei, avocatul revistei.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP. intrebat la postul FranceInfo daca vor exista caricaturi.

Un ziar german a fost vizat de un atac dupa ce a publicat caricaturi cu Mohamed ale revistei Charlie Hebdo

Hamburger Morgenpost, un cotidian din Hamburg Germania) a fost tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminica dimineata, dupa ce a publicat caricaturi cu profetul Mohamed ale revistei satirice franceze Charlie.

UPDATE Urmatorul numar din Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare si va contine caricaturi ale profetului Mahomed

UPDATE Numarul de miercuri al revistei satirice Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum a fost prevazut initial, a anuntat distribuitorul revistei, MLP, care primeste avalanse de comenzi din Franta si din strainatate, potrivit Mediafax. Urmatorul numar din Charlie Hebdo, pregatit de supravietuitorii atentatului sangeros impotriva cotidianului satiric, va continua sa ia in vizor politica si religiile si va include evident caricaturi ale profetului Mahomed, spune avocatul saptamanalului, citat de AFP.

Urmatorul numar al Charlie Hebdo va avea un tiraj-record si va fi distribuit in afara Frantei

Urmatorul numar al saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, care va aparea pe piata miercurea viitoare, este cerut cu insistenta si in strainatate si va fi distribuit cel putin in alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat mai multe surse.

Imaginea care a CUTREMURAT lumea. Cum arata redactia Charlie Hebdo IMEDIAT dupa atentat

Publicatia franceza Le Monde a publicat o imagine realizata in sediul revistei Charlie Hebdo, la scurt timp dupa atacul sangeros in care zece jurnalisti si doi politisti au fost omorati. in imagine se.

Google a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor Charlie Hebdo

Panglica neagra Google. Motorul de cautare Google Romania a decis sa adauge, joi, o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atentatului comis la sediul revistei Charlie Hebdo din Paris, atac in care si-au pierdut viata 12 persoane.

Charlie Hebdo, distribuita si in strainatate. Tiraj dn milion de exemplare!

Editia urmatoare a saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo va fi distribuit si in strainatate, in cel putin alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat vineri mai multe surse.

Charlie Hebdo, distribuita si in strainatate. Tiraj de un milion de exemplare!

Editia urmatoare a saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo va fi distribuit si in strainatate, in cel putin alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat vineri mai multe surse.

Urmatorul numar al Charlie Hebdo, scos pe piata in trei milioane de exemplare. Cum va arata coperta

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )