Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce urmeaza pentru Romania la FedCup, dupa victoria in fata Spaniei

Adevărul Adevărul,
Ce urmeaza pentru Romania la FedCup, dupa victoria in fata Spaniei

Prin victoria in fata Spaniei, 3-2, Romania s-a calificat in play-off-ul pentru prima grupa valorica a FedCup. Barajul pentru calificarea in Grupa Mondiala I va avea loc pe 18 si 19 aprilie 2015. continuă pe Adevărul

NATO: Nu exista, inca, un risc imediat pentru Romania si Bulgaria din partea Rusiei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, joi, dupa intrunirea Comisiei NATO - Georgia, ca nu exista inca un risc imediat pentru Romania si Bulgaria din partea Rusiei, care incalca in mod repetat integritatea teritoriala a Ucrainei, informeaza Mediafax.

Strainii participa pentru Romania la Eurovision, iar romanii pentru alte tari! Situatie neasteptata!

Situatie neasteptata anul acesta la Eurovision. Mai multi artisti straini au trimis piese la preselectii, dorind sa participe ca reprezentanti ai Romaniei. In acelasi timp, artisti romani au renuntat la a mai concura la TVR si au participat la preselectiile din alte tari.

Secretar general NATO: Nu exista un risc IMEDIAT pentru Romania si Bulgaria, din partea Rusiei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, spune ca nu exista inca un risc imediat pentru Romania si Bulgaria din partea Rusiei, dar ca actiuni agresive ale acesteia sunt nu doar in Ucraina, ci si in.

Fed Cup. Begu si Niculescu au adus victoria! Romania in barajul pentru Grupa Mondiala, dupa 3-2 cu Spania

Simona Halep deschide ziua decisiva a intalnirii dintre Romania si Spania, din cadrul Grupei Mondiale a II-a a Fed Cup. Numarul trei mondial o intalneste, duminica, in primul meci al zilei, pe Garbine Muguruza, numarul unu din echipa iberica.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-0, dupa victoria Simonei Halep. Begu o intalneste ACUM pe Muguruza 3-6, 2-3

In a doua partida a intalnirii Romania - Spania de la FED CUP,Irina Begu o intalneste Garbine Muguruza, cea mai buna jucatoare a ibericelor. Irina Begu - Garbine Muguruza 0-1 3-6, )0-1: Muguruza a incepu.

Reactii dupa victoria Romaniei in Fed Cup: Fara public ar fi fost foarte greu. Ce spune Irina Begu

Romania a invins Spania, in Fed Cup si a obtinut calificarea in play-off-ul Grupei Mondiale. Irina Begu, eroul echipei romanesti, a spus la finalul evenimentului, ca fara public ar fi fost foarte greu.

Lavrov: Lansatoarele de rachete pentru Romania si Polonia, interzise printr-un tratat international

Lansatoarele de rachete interceptoare ce urmeaza sa fie desfasurate in curand de SUA in Romania si Polonia sunt interzise de Tratatul privind lichidarea rachetelor cu raza medie si mica de actiune, a declarat - sambata, la Conferinta pentru securitate de la Munchen - ministrul rus Serghei Lavrov, relateaza agentia de presa TASS.

Comisia Europeana imbunatateste prognoza de crestere economica pentru Romania pe anul 2015, pe seama exportului si a investitiilor. Conflictul Ucraina-Rusia, risc pentru economia romaneasca

Romania poate inregistra o crestere economica de 2,7% in anul 2015, arata, joi, Comisia Europeana in Prognoza de iarna 2015, care indica o imbunatatire cu 0,3 puncte procentuale a estimarii avansului tarii fata de Prognoza de toamna emisa in anul 2014. Executivul comunitar avertizeaza asupra potentialului efect negativ pe care conflictul Rusia-Ucraina il are asupra economiei romanesti, ca urmare a deteriorarii perceptiei pietelor si a investitorilor asupra regiunii.

Simona Halep, victorie pentru Romania: A fost un meci complet. Ii multumesc domnului presedinte Iohannis

Jucatoarea Simona Halep s-a declarat bucuroasa ca a castigat in doua seturi meciul disputat sambata cu Silvia Soler-Espinosa, primul al intalnirii de Fed Cup Romania - Spania, spunand ca a fost un joc complet si multumindu-i pentru sustinere.

Amenda uriasa pentru Guineea Ecuatoriala dupa violentele de la Cupa Africii

Federatia de Fotbal din Guineea Ecuatoriala a fost amendata cu 88. 000 de euro pentru incidentele violente de la semifinala cu Ghana, de la Cupa Africii pe Natiuni, a anuntat Confederatia Africana de Fotbal CAF), conform Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )