Libnet.ro
UNICEF

05:00

USR cere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru efectele Ordonantei 114

Antena3 Antena3,
USR cere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru efectele Ordonantei 114

Cei de la USR au cerut infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in legatura cu efectele ordonantei 114, despre care spun ca submineaza economia Romaniei. in opinia acestora, plafonarea. continuă pe Antena3

USR solicita comisie parlamentara de ancheta pentru OUG 114/2018

Uniunea Salvati Romania USR) a depus, astazi, o solicitare de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la subminarea intereselor economice si strategice ale Romaniei prin adoptarea OUG 114, a anuntat liderul deputatilor USR, Cristina Pruna.

USR si PMP cer ancheta pe OUG 114, ordonanta lacomiei: Submineaza interesele economice si strategice ale Romaniei

Uniunea Salvati Romania si partidul fostului presedinte Traian Basescu, PMP, cer infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa investigheze controversata ordonanta a lacomiei, cum este cunoscuta OUG 114.

USR cere ancheta parlamentara cu privire la Ordonanta 114

Uniunea Salvati Romania USR) cere o ancheta parlamentara cu privire la subminarea intereselor economice si strategice ale Romaniei prin adoptarea Ordonantei 114.

USR si PMP cer comisie parlamentara de ancheta privind OUG 114

USR, alaturi de PMP si deputati neafiliati, a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o cerere de constituire a unei comisii parlamentare de ancheta privind OUG 114, acuzand guvernul de subminarea intereselor economice si strategice ale Romaniei.

USR cere 10 ani de inchisoare pentru promovarea ideilor si simbolurilor comuniste

28 de parlamentari USR au depus joi, la Senat, un proiect de act normativ prin care propune o pedeapsa cuprinsa intre 3 si 10 ani de inchisoare pentru promovarea ideilor si doctrinelor comuniste.

Emanuel Ungureanu: Un fals medic oftalmolog a operat pacienti timp de 10 ani la Cluj. Deputatul USR cere Ministerului Sanatatii sa faca verificari in acest caz

Un fals medic oftalmolog a operat pacienti timp de 10 ani la Cluj, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Emanuel Ungureanu cere, intr-o interpelare adresata astazi ministrului Sorina Pintea, ca Ministerul Sanatatii sa faca verificari in acest caz.

Emanuel Ungureanu: Un fals medic oftalmolog a operat timp de 10 ani pacienti la Cluj. Deputatul USR cere Ministerului Sanatatii sa faca verificari

Un fals medic oftalmolog ar fi operat pacienti timp de 10 ani la Spitalul CFR din Cluj, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Emanuel Ungureanu cere, intr-o interpelare adresata astazi ministrului Sorina Pintea, ca Ministerul Sanatatii sa faca verificari in acest caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2235 seconds )