Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vaccinul anti-Covid de la Moderna a fost si in UE. Care este eficienta acestuia comparativ cu serul Pfitzer-BioNtech

B1 B1,
Vaccinul anti-Covid de la Moderna a fost si in UE. Care este eficienta acestuia comparativ cu serul Pfitzer-BioNtech

Utilizarea vaccinului Moderna a fost avizata de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) in Uniunea Europeana. Acesta este al doilea vaccin anti-COVID-19 care primeste avizul EMA pentru a fi administrat. continuă pe B1

Autorizarea vaccinului anti-COVID-19 de la Moderna a fost amanata in Europa. ingrijorarile autoritatilor

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat luni seara ca amana pana miercuri decizia privind utilizarea vaccinului impotriva COVID-19 produs de catre compania americana Moderna. Vaccinul a fost aprobat deja in SUA si Canada inca din luna decembrie a anului trecut.

Reusita colosala pentru Moderna. Cat timp este eficient in corp, de fapt, vaccinul anti-covid-19

Joi, directorul executiv al gigantului farmaceutic Moderna, Stephane Bancel a declarat ca anticorpii generati de vaccinul dezvoltat de compania americana ar oferi o protectie de cel putin doi ani impotriva noului coronavirus. Reusita colosala pentru Moderna insa, o perioada clara a protectiei pe care vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Moderna o poate oferi, va fi stabilita .

Care este motivul pentru care nici Klaus Iohannis si niciun alt oficial nu s-au vaccinat anti-Covid-19. Adevarul a iesit la lumina

In multe tari din lume, campania de vaccinare a fost inceputa cu cei mai importanti oameni din stat, acestia dand propriul exemplu pentru a incuraja vaccinarea anti-Covid-19. Daca in SUA, presedintele ales, Joe Biden, a facut din acest moment istoric un eveniment public, asemeni altor state, in Romania, nu a existat un asemenea exemplu pentru .

Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a inceput in toate tarile din UE, iar autoritatile si medicii monitorizeaza atent toate informatiile primite ca feedback in urma vaccinarii populatiei. in functie de strategia fiecarei tari, au fost vaccinate prioritar diferite categorii de persoane. Daca in Romania s-a decis mai intai vaccinarea cadrelor medicale, in Norvegia, Marea Britanie si .

Cuvantul care este interzis sa-l spui in public, din acest moment. Iohannis a semnat legea

In urma cu doi ani, pe masa Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul respectiv, controversat, era demarat de 27 de deputati PSD. Proiectul de lege avea ca obiect rasismul. in acelasi timp facea referire la nedreptatii crase precum negarea sistematica a egalitati in drepturi, facute cetatenilor de etnie rroma. Proiectul a fost .

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Echipa tanarului zecar Ianis Hagi a castigat in ultima etapa un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers si Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca si in meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezerva. Legenda Rangers Mark Hateley simte ca lui Ianis Hagi ii .

Casa ieftina care se ridica in 6 zile. Care este secretul ei, de fapt, si cat de avantajoasa este

Exista o casa ieftina care se ridica in doar 6 zile. Care este secretul ei, de fapt, si cat de avantajoasa este aceasta socuinta, cititi in articolul de mai jos. Cum sa beneficiezi de facturi mai mici cu 70%. Ce ar trebui sa faci Casa ieftina care se ridica in 6 zile se numeste Themodul.

Costel Alexe, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de mita

ACTUALIZARE - Costel Alexe a declarat la iesirea din DNA, ca este nevinovat, adaugand ca isi doreste finalizarea cat mai rapida a cercetarilor in acest caz --- *ACTUALIZARE - Fostul ministru Costel Alexe a stat la DNA aproximativ jumatate de ora --- Costel Alexe, fost ministru al Mediului si actual sef al Consiliului Judetean Iasi, a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, conform Digi24.

Procurorul general anunta ca e posibil sa termine azi referatul de sesizare a presedintelui Iohannis in dosarul in care este implicat Costel Alexe

Procurorul general Gabriela Scutea a declarat azi ca este posibil ca incepand din aceasta zi sa fie finalizat referatul de sesizare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru al Mediului Costel Alexe, transmite Agerpres.

Care este utilitatea unui elevator autor pentru o afacere cu masini?

Elevatoarele auto sunt niste utilaje grele care se folosesc in fabricile de masini, dar de asemenea .

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )