Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaccinul AstraZeneca eficace doar pentru anumiti oameni. Anuntul lui Alexandru Rafila

Playtech Playtech,
Vaccinul AstraZeneca eficace doar pentru anumiti oameni. Anuntul lui Alexandru Rafila

Cursa contra cronometru in gasirea unui vaccin anti-covid a adus in fata opiniei publice si compania AstraZeneca. Compania farma, in colaborare cu Universitatea Oxford, a reusit sa produca un vaccin. Vaccinul Astrazeneca folosea o cu totul alta tehnologie de productie, in comparatie cu Pfizer si Moderna. Datele arata ca vacciul are o eficacitatea de 70%. continuă pe Playtech

Vaccinul AstraZeneca poate fi administrat si pentru persoanele peste 65 de ani (experti OMS) UPDATE

Vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de AstraZeneca poate fi administrat si pentru persoanele peste 65 de ani, a precizat miercuri comitetul de experti pentru vaccinuri al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, citat de AFP.

Din 15 februarie in Romania incepe vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Vor fi deschise 180 de noi cabinete de vaccinare - HARTA

Din 15 februarie, in Romania va incepe vaccinarea populatiei cu vaccinul AstraZeneca, recomandat persoanelor intre 18 si 55 de ani, urmand sa fie deschise 180 de noi cabinete de vaccinare, a anuntat luni Comitetul de coordonare a vaccinarii.

Alexandru Rafila: Vaccinul AstraZeneca este un vaccin eficace la persoanele din categoria celor intre 18 si 55 de ani

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila,a spus, miercuri, ca vaccinul dezvoltatde AstraZenecea este eficace persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 55.

Vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de doar 10% impotriva variantei sud-africane a coronavirusului

Apar noi date ingrijoratoare despre eficienta vaccinului AstraZeneca impotriva noii tulpini de COVID-19. Potrivit unui studiu, acesta ar avea o eficienta de doar 10% impotriva noii tulpini de COVID-19,.

Vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de doar 10% impotriva variantei sud-africane a coronavirusului - studiu

Vaccinul AstraZenecaOxford ofera o protectie mai mica de 10% impotriva variantei coronavirusului identificate pentru prima data in Africa de Sud, sugereaza cercetatorii, dupa un test clinic la scara mica vizand protectia fata de formele de boala moderate si usoare, relateaza The Guardian.

Vaccinul AstraZeneca, neputincios in vata coronavirusului mutant din Africa de Sud!

Primele date ale studiilor arata ca doua doze de vaccin OxfordAstraZeneca au furnizat doar protecti.

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

S-a dat startul programarilor pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca. Cate locuri sunt disponibile zilnic

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca miercuri, la 12:30, in platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. Cei care isi dor.

Au inceput programarile pentru vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca 10.800 de sloturi pe zi, disponibile in 180 de cabinete din Romania

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca miercuri, la 12:30, in platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. in cele 180 de cabinete din toata tara sunt disponibile 10. 800 de sloturizi.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de Covid

Vaccinul anti-Covid AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de boala, iar studiile derulate de companie arata ca nu au fost inregistrate internari la pacientii vaccinati, a explicat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, in contextul in care autoritatile din Africa de Sud au suspendat folosirea acestui vaccin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2391 seconds )